Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij ons vakantiehuisje staat een Weber compact BBQ. Na wat kippenpoten en 🍔 te grillen was het tijd om Ribs 'low & slow' te bereiden👌 Eerst even op YouTube gekeken hoe ik een goede opstelling kan maken om indirect te BBQ'en. Ik heb een wandje van Alu folie gemaakt, dat werkte prima. De ribs heb...
Hi Sander, bedankt voor de tip. Ik heb de verhoudingen gebruikt die in het recept van NOSKOS staan beschreven. De zalm had ik met folie afgedekt en een ruime 24 uur laten pekelen. Wat voor verhoudingen pas jij toe?
Een paar vrienden kwamen op bezoek, dus een mooi moment om wat nieuwe gerechten te proberen. Ik had black Angus short ribs gemaakt en wat varkens vlees van de Vomar. De short ribs heb ik gerookt met eikenhouten snippers van whiskey vaten en een chunck appelhout. Het 🐷 heb ik gerookt met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.