Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor mij de tweede keer dat ik pulled pork maak, eerder al eens op de weber kettle gemaakt, deze keer op de kamado. Deze keer volg ik het wedstrijdrecept van Noskos.
Eindresultaat:
Vrijdagavond begonnen met het marineren:
Injectiesausje gemaakt van appelazijn, honing, appelsap en nog een...
Ok dan haal ik nog even een paal op binnenkort, dat is ook de moeite niet :) thnx voor de adviezen.
Het is net iets meer dan 3 meter breed, tegels zijn 50x50, langste paal die ze hadden was 290, dus daarom 2 palen gebruikt
Gisteren mijn overkapping voor de buitenkeuken afgemaakt (door de buien afgelopen weekend wat langer geduurd)
En vanavond kon ik eindelijk de kamado's en buitenkastjes erin plaatsen, blij met het eindresultaat :)
PS: Vloer had ik zelf nat gemaakt om het wat schoon te spoelen, het was wel...
Voor de werking kan het geen kwaad, maar als je net een nieuwe kamado hebt gekregen, mag je er toch vanuit gaan dat die helemaal gaaf is, zou sowieso even een fotootje doorsturen, grote kans dat je gewoon een nieuwe krijgt opgestuurd
Mijn bekvam mod is ook klaar voor de mini kamado, hier naast zijn grote broer :)
@Zzzjon Hoe heb jij gaten in die pootjes gekregen, of heb ik zulke stompe boren :ROFLMAO:
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.