- Berichten
- 20.961
Al vele jaren ga ik naar de Weber workshops van Reitse Spanninga. Denk dat ik er al meer dan twintig heb bezocht, en nog lukt het niet
.
Het is vooral heel gezellig en lekker. Dit was de laatste workshop die hij namens Weber gaf, in de toekomst kan je hem persoonlijk boeken voor een workshop.
Als dank voor alle recepten en fijne workshops hebben Dennis en ik hem een Genootschapsbord gegeven
Verder kwam er pizza voorbij
Gevulde avacado met tapenade van zwarte olijven en anjovis en garnalen
Spareribs met coleslaw
Steak met Atomic Buffalo Turds en Chili met chorizo
cakeje met vanille ijs gezouten caramel en hazelnoot crumble
Het was zoals Reitse altijd zegt: lekker ite!
Bedankt voor het kijken.

Het is vooral heel gezellig en lekker. Dit was de laatste workshop die hij namens Weber gaf, in de toekomst kan je hem persoonlijk boeken voor een workshop.
Als dank voor alle recepten en fijne workshops hebben Dennis en ik hem een Genootschapsbord gegeven
Verder kwam er pizza voorbij
Gevulde avacado met tapenade van zwarte olijven en anjovis en garnalen
Spareribs met coleslaw
Steak met Atomic Buffalo Turds en Chili met chorizo
cakeje met vanille ijs gezouten caramel en hazelnoot crumble
Het was zoals Reitse altijd zegt: lekker ite!
Bedankt voor het kijken.