BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door RdB

  1. R

    Entrecote en rabarbercrumble

    Of meerwaarde tov een simpele 57cm Weber :) Fraai vlees! Verhaal van de camembert en zilte grond klinkt ook erg authentiek.
  2. R

    Iberico Ribjes met nieuwe rub Badia Holy Smook

    Ziet er heerlijk uit. Stevige lading rookhout!
  3. R

    MOINK Balls en grain fed ribeye

    Potdorie das een fraaie ribeye zeg.
  4. R

    Short ribs

    Ziet er erg lekker uit en inderdaad een mooie kookplek inderdaad! Nu nog chunks ipv die snippertjes en klaar :)
  5. R

    Short ribs

    Fraai vlees! Eet ze straks.
  6. R

    everzwijn in zijn geheel

    Ik heb ooit een speenvarken van 8 kg gemaakt, dat rook al erg sterk. Ik kan me voorstellen dat een groter zwijn nog sterker ruikt.
  7. R

    Flat X-mas Ribs

    Hoe koop je per ongeluk een beefrib? Klasse vlees trouwens.
  8. R

    Sneeuwballen

  9. R

    Beefrib, buikspek en jalapeno smokedbuikspek & sparerib chili

    De chili: 500 gram buikspek 1/2 baby back rib 2 blikken tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 3 jalapeno's (niet allemaal tegelijk toevoegen, steeds proeven, ze verschillen nog wel eens in sterkte) 2 theelepels Jonnie Boer's picodillo (of een vergelijkbare kruidenmix) 2 flinke uien 3 tenen...
  10. R

    Bavette

    Lekker zeg, gelijk zin in!
  11. R

    Brisket

    Oh ja, mochten er nou stukken te droog of taai zijn, dan kan je die altijd fijnsnijden en door soep gooien, erg lekker.
  12. R

    Brisket

    Hij heeft erop gelegen van 6:10 tot 19:00, de laatste anderhalf uur in folie. Daarna een half uur gerust. De temp was tussen de 110 en 125, een paar minuten een uitschieter naar 140 na het bijvullen. Hou er wel rekening mee dat iedere brisket anders is, ik heb nu 3 briskets van 3 kg gemaakt en...
Terug
Bovenaan Onderaan