BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ragnarok

  1. R

    3 maal Bavette in 1,5 maand

    Prachtig! Hoe lang heeft die er ongeveer op gelegen? Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  2. R

    Langzaam gegaard buikspek met boerenkool

    Wat een lekkere combinatie! Ziet er heerlijk uit Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  3. R

    Pulled pork... nogmaals

    Het was al even geleden en ook de voorraad in de diepvries was al even op. Dat wil dus zeggen dat we terug een beetje pulled pork moeten maken. In totaal 2 stukken (1,1kg en 1,2kg) mooi getrimd want er was best veel vet aanwezig. Mayonaise als binder en een rub met een licht pikante toets erop...
  4. R

    Eendenborst met hoisinsaus

    Ja de prijs ligt hoog, maar het is ook wel zoveel lekkerder dan kip. Toch vond ik deze prijs (net geen 18€ de kg) de moeite Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  5. R

    Eendenborst met hoisinsaus

    Omdat het laatste recept van NasQ zo goed was meegevallen heb ik mij nogmaals aan 1 van zijn creaties gewaagd: eendenborst met zelfgemaakte hoisinsaus! Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu...
  6. R

    Bavette rollade (recept van NasQ)

    Kerstmis, een tijd van familie en lekker eten. Ik wou dus eens de kids aan het werk krijgen met een niet te moeilijk recept. Er stond al even bavette op de wishlist dus toen ik het filmpje van NasQ zag was ik verkocht bij het idee er een Italiaanse rollade van te maken... Zo gezegd, zo gedaan...
  7. R

    1ste maal foil boat ribs (bedankt, Marcel!)

    Deze week toevallig uitgekomen op het filmpje van Marcel op zijn YT-kanaal en aangezien ik geen enkele inspiratie had, maar wel 4 latten ribbetjes in de vriezer was de keuze rap gemaakt... Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had...
  8. R

    Broodje buikspek op Vietnamese wijze

    Ik denk dat ik bij het trimmen ook wel 20% van het totaal heb weggesneden hoor. Maar uiteindelijk was het het waard want zo´n homp blubber is inderdaad niet smakelijk. Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  9. R

    Broodje buikspek op Vietnamese wijze

    Ik moet erkennen dat ik mijn barbecue en grill altijd goed kuis na gebruik (wat voor velen heiligschennis is) [emoji4] Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  10. R

    Broodje buikspek op Vietnamese wijze

    Ik denk het ook, dus heb ik even het deksel omhoog gedaan om de hitte eruit te laten (niet te lang) en de gleuven bijna volledig toegeknepen Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  11. R

    Broodje buikspek op Vietnamese wijze

    Brouwerij Angerik in Dilbeek, maar je zal je moeten haasten als je nog een fles wil [emoji6] is het wel dubbel en dwars waard Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  12. R

    Broodje buikspek op Vietnamese wijze

    Wat was het lang geleden dat er nog eens buikspek op het menu heeft gestaan. En omwille van het verhuizen enzo was het heel druk de laatste maanden waardoor er weinig tijd was voor de barbecue. Daar moest dit weekend verandering in komen met een mooie portie buikspek. Aan de slag gegaan met 1...
  13. R

    Heaven on a plate

    Sorry voor het late antwoord, het zijn drukke weken geweest. Ik zoek het vanavond op en plaats het hier Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  14. R

    Habaneros en Carolina Reapers

    Heb je toevallig een receptje voor die hete olie? Bij mij wil die niet zo goed lukken, raar maar waar Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
  15. R

    Heaven on a plate

    Gisteren nog eens aan het koken geslaan en ik had zin in een echte klassieker uit mijn jeugd: kippenbrochette met pindasaus. Binnenkort komt de nonkel eten, die me altijd verwende met dat gerecht. 30 jaar later is het echter tijd om de meester van de troon te stoten op dat vlak en heerschappij...
Terug
Bovenaan Onderaan