Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De oudste dochter had zin in ribbetjes dus aan de slag met de Traeger. 2 soorten dry rubs gemaakt: een zoete op basis van bruine suiker en 1 rub op basis van koffie en kaneel, als experimentje. Waar ik het recept vandaan heb weet ik niet meer maar indien interesse zal ik het proberen opduiken...
Ja klopt, ik had er laatst iets over gelezen en ik dacht ook dat het meer mijn ding zou zijn. Bedankt voor de tip
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Goh, probleem is het niet echt maar uiteraard is de tijd een nadeel, zeker met 2 kleine kinderen in huis. Het inpakken enzo is natuurlijk ook wat gepuzzel als ik een grote hoeveelheid maak. Maar vooral het feit dat de ribbetjes die ´bite´ missen is voor mij een gemis. Misschien liet ik ze er wel...
Ik heb het een beetje gehad met die 3 2 1-mode en ben terug gegaan naar ´snelle´ ribbetjes.
Simpelweg gekruid met een licht pikante rub (binder worcestershiresaus) en dan tot 75 graden op de barbecue. Het was de eerste maal dat ik de boretti barillo gebruikte en die moet ik nog wat gewoon...
Aangezien de dochters fan zijn van McDonald's (en ik er een hekel aan heb) kozen we voor de gulden middenweg: Big Mac´s van de papa...
200 °C in de ketel, 1min per zijde per patty (80gr voor de kids, 100 gr voor mij) en nog wat zelfgemaakte Big Mac saus. De saus was lekker maar ik vond het toch...
Het was al even geleden en ook de voorraad in de diepvries was al even op. Dat wil dus zeggen dat we terug een beetje pulled pork moeten maken.
In totaal 2 stukken (1,1kg en 1,2kg) mooi getrimd want er was best veel vet aanwezig. Mayonaise als binder en een rub met een licht pikante toets erop...
Ja de prijs ligt hoog, maar het is ook wel zoveel lekkerder dan kip. Toch vond ik deze prijs (net geen 18€ de kg) de moeite
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Omdat het laatste recept van NasQ zo goed was meegevallen heb ik mij nogmaals aan 1 van zijn creaties gewaagd: eendenborst met zelfgemaakte hoisinsaus!
Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu...
Kerstmis, een tijd van familie en lekker eten. Ik wou dus eens de kids aan het werk krijgen met een niet te moeilijk recept. Er stond al even bavette op de wishlist dus toen ik het filmpje van NasQ zag was ik verkocht bij het idee er een Italiaanse rollade van te maken...
Zo gezegd, zo gedaan...
Deze week toevallig uitgekomen op het filmpje van Marcel op zijn YT-kanaal en aangezien ik geen enkele inspiratie had, maar wel 4 latten ribbetjes in de vriezer was de keuze rap gemaakt...
Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had...
Ik denk dat ik bij het trimmen ook wel 20% van het totaal heb weggesneden hoor. Maar uiteindelijk was het het waard want zo´n homp blubber is inderdaad niet smakelijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Ik moet erkennen dat ik mijn barbecue en grill altijd goed kuis na gebruik (wat voor velen heiligschennis is) [emoji4]
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Ik denk het ook, dus heb ik even het deksel omhoog gedaan om de hitte eruit te laten (niet te lang) en de gleuven bijna volledig toegeknepen
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.