Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het was al even geleden en ook de voorraad in de diepvries was al even op. Dat wil dus zeggen dat we terug een beetje pulled pork moeten maken.
In totaal 2 stukken (1,1kg en 1,2kg) mooi getrimd want er was best veel vet aanwezig. Mayonaise als binder en een rub met een licht pikante toets erop...
Ja de prijs ligt hoog, maar het is ook wel zoveel lekkerder dan kip. Toch vond ik deze prijs (net geen 18€ de kg) de moeite
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Omdat het laatste recept van NasQ zo goed was meegevallen heb ik mij nogmaals aan 1 van zijn creaties gewaagd: eendenborst met zelfgemaakte hoisinsaus!
Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu...
Kerstmis, een tijd van familie en lekker eten. Ik wou dus eens de kids aan het werk krijgen met een niet te moeilijk recept. Er stond al even bavette op de wishlist dus toen ik het filmpje van NasQ zag was ik verkocht bij het idee er een Italiaanse rollade van te maken...
Zo gezegd, zo gedaan...
Deze week toevallig uitgekomen op het filmpje van Marcel op zijn YT-kanaal en aangezien ik geen enkele inspiratie had, maar wel 4 latten ribbetjes in de vriezer was de keuze rap gemaakt...
Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had...
Ik denk dat ik bij het trimmen ook wel 20% van het totaal heb weggesneden hoor. Maar uiteindelijk was het het waard want zo´n homp blubber is inderdaad niet smakelijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Ik moet erkennen dat ik mijn barbecue en grill altijd goed kuis na gebruik (wat voor velen heiligschennis is) [emoji4]
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Ik denk het ook, dus heb ik even het deksel omhoog gedaan om de hitte eruit te laten (niet te lang) en de gleuven bijna volledig toegeknepen
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Brouwerij Angerik in Dilbeek, maar je zal je moeten haasten als je nog een fles wil [emoji6] is het wel dubbel en dwars waard
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Wat was het lang geleden dat er nog eens buikspek op het menu heeft gestaan. En omwille van het verhuizen enzo was het heel druk de laatste maanden waardoor er weinig tijd was voor de barbecue.
Daar moest dit weekend verandering in komen met een mooie portie buikspek.
Aan de slag gegaan met 1...
Gisteren nog eens aan het koken geslaan en ik had zin in een echte klassieker uit mijn jeugd: kippenbrochette met pindasaus. Binnenkort komt de nonkel eten, die me altijd verwende met dat gerecht. 30 jaar later is het echter tijd om de meester van de troon te stoten op dat vlak en heerschappij...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.