BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Quun

  1. Q

    International Bacon Day 2016

    Kak! Was ik net op weg naar vriendje slager om m'n spullen te halen, gaat de brandweer pieper af... In plaats van de rook van een lekker geurend stukje varken op de Q, was het de rook van een stinkende varkens stal! Gelukkig waren er geen varkentjes omgekomen omdat we deze snel gered hadden...
  2. Q

    Hot 'n Sweet Smokey Saaws

    Ginko +1 Welke ook goed rokerig smaken (en ook nog goed te drinken zijn): Smokehead Talisker Dark Storm Laphroaig Triple Wood Elements of Islay Peat Wymess Peat Chimney Big Peat
  3. Q

    Hot 'n Sweet Smokey Saaws

    Iemand deze saus ooit al proberen maken met Octomore?
  4. Q

    Hot 'n Sweet Smokey Saaws

    Met een aantal sessies met vrienden in het vooruitzicht, dacht ik toch maar weer eens een batch van m'n BBQ saus te gaan maken. Aangezien er hier veel fanaten zitten, deel ik het recept dan ook maar; Iedereen blij! Eet tijdens het maken lekker een avocado met olie/zout/peper. Gewoon, omdat 't...
  5. Q

    Bestellen Smokenator 2.0 is een feit!

    Zolang hij mooi aansluit en nagenoeg luchtdicht, ben ik er tevrede mee ;)
  6. Q

    Bestellen Smokenator 2.0 is een feit!

    Dan "vergeet" bij mij maar de uitsparing voor de pizza te maken ;)
  7. Q

    Oerhammetjes met Kentucky Bourbon Glaze

    Ik kwam deze ook tegen in Jord's boek. Zet ze nu zeker op mn lijstje!
  8. Q

    Knoppen vervangen

    Ik koop regelmatig wat hobby spul bij AliExpress Heb op twee items na (duurde twee maanden voordat ik mn spullen kreeg, achteraf dubbel gekregen :)) netjes alles gehad. De prijs is nagenoeg nul daar, dus wel de moeite waard.
  9. Q

    Bestellen Smokenator 2.0 is een feit!

    Als er nou ook eens een mooie opzet rand voor de 57er gemaakt zou kunnen worden van z'n 30cm om nog twee roosters kwijt te kunnen... Zou van mn WMT een prima smoker maken! Ideetje misschien?
  10. Q

    Bestellen Smokenator 2.0 is een feit!

    Hebben! Ik heb je een PB gestuurd :)
  11. Q

    Pulled pork!

    Goeie keuze, die upgrade naar de Q, ziet er allemaal heerlijk uit! Sjiek tafeltje ook voor je Webertje.
  12. Q

    Mijn DIY Smokenator

    Ik wil er ook wel eentje hebben eigenlijk  :D
  13. Q

    International Bacon Day 2016

    Tijd voor een heerlijke BaconExplosion dacht ik zo!
  14. Q

    De eerste pulled pork

    Ik gebruik voor PP om mijn WMT de snake, met ongeveer een ring van 1/3e van de ketel, gevuld met 2 onder lagen en 2 boven lagen briketten (Kokos, Ecobrassa). Daarmee houd je de temperatuur constant tussen de 110 - 120 graden. Mocht ik een keer een kleine uitschieter krijgen gaat er gewoon even...
Terug
Bovenaan Onderaan