BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Pvdh

  1. P

    Eerste keer meminha

    In Nederland noemen ze het liesstuk of ezeltje
  2. P

    Eerste keer meminha

    Afgelopen weekeind een gezellige bbq gehad zaterdag ochtend om 9.00uur mijn wsm aangemaakt voor 1,5kg pulled pork deze was op 96gr gereed om 18.00 om 16.30 kreeg dit varken gezelschap van 2kg meminha die in 1 uur en 45min aan de 52gr zat deze vervolgens even afgegrild rond 19.00 was iedereen...
  3. P

    Huisvlijt WSM 47

    Mooie upgrade heb onlangs ook een 47 gekocht waar heb je het een en ander gehaald
  4. P

    Eerste keer pulled pork

    Vandaag pulled pork gemaakt op mijn wsm om 10.30h de kolen aangemaakt en ingesteld op 120gr deze wsm bleef de hele tijd prima staan tussen 115 en 125gr om 11.30h het vlees er op gelegd stuk van 1,3kg wat ruim voldoende is voor 3 personen om half 5 was het tijd om het vlees in te pakken na 1,5...
  5. P

    1e keer

    Nee viel mee Alleen bij het er op zetten en er afhalen even opletten
  6. P

    1e keer

    Heb nog wat moeite om de temp hoog te houden Kom wel aan de 170 maar daar blijft hij niet staan Alle schuiven staan open maar toch zakt de temp langzaam
  7. P

    1e keer

    Vandaag eerste keer beer can chicken gemaakt op mijn wsm naar mijn idee redelijk gelukthad een krokantere huid verwacht wel goed gaar
  8. P

    Even voorstellen

    Hallo Ik ben Peter vd heuvel Heb sinds kort een wsm van 47cm en ben erg benieuwd wat ik daar allemaal op kan maken hopelijk kan ik hier de nodige tips en tricks vinden
Bovenaan Onderaan