BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 
 

Pvdh

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag pulled pork gemaakt op mijn wsm
om 10.30h de kolen aangemaakt en ingesteld op 120gr
deze wsm bleef de hele tijd prima staan tussen 115 en 125gr
om 11.30h het vlees er op gelegd
stuk van 1,3kg wat ruim voldoende is voor 3 personen
om half 5 was het tijd om het vlees in te pakken
na 1,5 uur in de folie was de juiste temp bereikt en tijd om te eten
samen met een ciabatta broodje en een punt paprika
en uiteraard een paar biertjes
gr Peter

C66BF417-D4A0-4B8F-A2B3-140EF59DE240.jpeg


2273B80F-E8B7-40A3-BACF-4FB56107D934.jpeg


7D967D56-BC8E-4AC9-B412-D9320EF19440.jpeg


0CDE23D0-684E-4964-BDF7-C3EC57D4B70E.jpeg
 
  • Leuk
Waarderingen: STL
Mooi kleurtje gekregen, ziet er lekker uit
 
Mooie run. Lekkere broodje PP. Wat wil je nog meer.
Alvast gefeliciteerd met je knorrie
 
lekker hoor. schuif maar door
gefeliciteerd met je knor
 
Mooi gemaakt, gefeliciteerd met je Knorretje. Volgende keer wat meer vlees erop leggen, het vriest namelijk prima in
 
Terug
Bovenaan Onderaan