Vandaag pulled pork gemaakt op mijn wsm
om 10.30h de kolen aangemaakt en ingesteld op 120gr
deze wsm bleef de hele tijd prima staan tussen 115 en 125gr
om 11.30h het vlees er op gelegd
stuk van 1,3kg wat ruim voldoende is voor 3 personen
om half 5 was het tijd om het vlees in te pakken
na 1,5 uur in de folie was de juiste temp bereikt en tijd om te eten
samen met een ciabatta broodje en een punt paprika
en uiteraard een paar biertjes
gr Peter
om 10.30h de kolen aangemaakt en ingesteld op 120gr
deze wsm bleef de hele tijd prima staan tussen 115 en 125gr
om 11.30h het vlees er op gelegd
stuk van 1,3kg wat ruim voldoende is voor 3 personen
om half 5 was het tijd om het vlees in te pakken
na 1,5 uur in de folie was de juiste temp bereikt en tijd om te eten
samen met een ciabatta broodje en een punt paprika
en uiteraard een paar biertjes
gr Peter