BasBQ
Beef en Steak

1e keer

 
 

Pvdh

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag eerste keer beer can chicken gemaakt op mijn wsm
naar mijn idee redelijk gelukthad een krokantere huid verwacht
wel goed gaar




92D2121C-29DB-4CE7-9C08-2FE10CCE4EF2.jpeg
 
Mooi kippetje, voor een krokante huid heb je hogere temperaturen nodig. Dat kan ook in je WSM als er geen waterpan in zit.
BTW welkom bij de Tokkies
 
Laatst bewerkt:
Mooie kip. Proficiat met de tokkie.
 
Reden om nog eens te proberen toch? En nog eens en nog eens. Jammie

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Lekkere kip, welkom bij de tokkie's ;)
 
Daar gaat het om, wat je er zelf van vind
 
Mooi kippetje, voor een krokante huid heb je hogere temperaturen nodig. Dat kan ook in je WSM als er geen waterpan in zit.
BTW welkom bij de Tokkies

Heb nog wat moeite om de temp hoog te houden
Kom wel aan de 170 maar daar blijft hij niet staan
Alle schuiven staan open maar toch zakt de temp langzaam
 
Laatst bewerkt door een moderator:
lekker hoor. is goed gelukt
volgende keer idd bij een hogere temp voor een krokant huidje
gefeliciteerd met je tokkie
 
Gefeliciteerd 🥳 met je Tok.
 
Lekkere chick. Gewoon nog eens maken. Iets meer brandstof gebruiken en de airflow in de gaten houden. Dat er geen as ophoopt bij de inlaat.

Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan