Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Na een aantal nachtjes erover te hebben geslapen (wakker gelegen😅) had ik toch de knoop doorgehakt en de Spit on Fire gekocht.
Vandaag was de ontmaagding! Had het buikspek gister in een marinade gelegd van saus guru royal umami en shaoxing rijstwijn.
Vandaag in stukken 8 gesneden en op het spit...
Complimenten! Knap gedaan, moelijk gerecht maar ziet er top uit!👍
Had je het bladerdeeg (de onderste laag) nog ingeprikt? En ingelast met eigeel? Of is ie er gewoon zo op gegaan en zo mooi van de Q gekomen?
Ik wilde graag mijn kerstmenu van dit jaar met jullie delen mede bbq-liefhebbers!
- op cederhout gerookte zalmbonbon met okonomiyaki saus en furikake
- soepje van zoete aardappel met sherry en chorizo-kruim
- gevulde rollade van procureur
- witlof met ahornsiroop en sinaasappel
- tartiflette met...
Mooi man oerhammetjes! Zien ee lekker uit🤤 ik wilde ze met kerst gaan maken, maar de sligro had ze niet. Staat een mooi recept op beef&steak, oerhammetjes gestoofd in bockbier, denk dat ze dan wat minder droog worden.Wordt nu een gevulde rollade van procureur met kerst, ook geen ramp😅
Nice! Wil ik ook nog een keer doen. Procureur is zo veel meer veelzijdiger dan alleen pp van maken. Komend weekend met kerst ga ik er een gevulde rollade van maken
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.