BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Peter134

  1. P

    Gedroogde achterham

    (y)
  2. P

    Gedroogde achterham

    Dag Stijn Nog een vraag . Hoeveel tijd ongeveer per kg, om te pekelen ? Bedankt Gr.Peter
  3. P

    Gedroogde achterham

    Bedankt Stijn
  4. P

    Gedroogde achterham

    Hallo iedereen , eerst en vooral de beste wensen voor 2024 Een nieuw project , gedroogde achterham. Ik heb een achterham van +- 10 kg. die wil ik vacuum pekelen. Mag ik hier het zelfde basis pekel recept ( noscos) gebruiken als voor bacon? Of heeft er iemand zijn recept en het wil delen ? Of is...
  5. P

    prosciutto

    Hallo iedereen Ik had graag een achterham gepekeld volgend de vacuum methode. Maar bestaan er zulke grote zakken met vacuumventiel ? Er bestaan wel vacuumzakken voor kleding enz. kunnen deze er ook voor gebruikt worden ( voedselveiligheid) ? Als er iemand hier ervaring mee heeft ? Alvast...
  6. P

    The Bastard Gietijzeren Chicken Sitter

    De kip 1 uur en 30 min De laatste 3 kwart de aardappelen en groenten erbij.
  7. P

    The Bastard Gietijzeren Chicken Sitter

    Zelf een natte rub gemaakt peso, italiaanse kruiden, kipkruiden, curry, teentje look en olijfolie alles in een vacuumzak voor een 4 tal uur. In de holte van de sitter wat zelfgemaakt bier met teentje look en enkele schijfjes citroen.
  8. P

    The Bastard Gietijzeren Chicken Sitter

    Hallo mede BBQ ers. Gisteren mijn chicken sitter getest. Voor een dinsdag moet dat niet meer zijn:)
  9. P

    Mijn nieuwe Kamado

    Ik heb verschillende merken tegen elkaar afgewogen de yakiniku kwam er beter uit omdat alles wat metaal is vervaardigd is van rvs . Dus nooit geen roest. Hij wordt ook gebruikt in verschillende sterren restaurants. Wat ook heel gemakkelijk is is de opening om rooksnippers toe te voegen. Reeds...
  10. P

    Mijn nieuwe Kamado

    Alle inlichtingen https://www.yakinikugrill.com/
  11. P

    Mijn nieuwe Kamado

    Al het bling bling is inox;)
  12. P

    Mijn nieuwe Kamado

    Hier foto's van mijn nieuwe Yakiniku kamado
  13. P

    Gerookt en gedroogde chorizo

    Hallo Iedereen Ik wil een chorizo maken , maar wil hem gerookt hebben. Moet ik eerst drogen en dan roken of eerst roken en dan drogen? Is er niet het risico dat de worst dichtslaat bij het roken ? Op welke temp. moet ik roken koud +- 20° of warm ? Alvast bedankt gr. Peter
  14. P

    Voorstellen

    Hallo iedereen , ik ben Peter en liefhebber van alles dat we zelf kunnen klaarmaken, nu het bierbrouw seizoen stil ligt kan ik mijn gestuurde frigo's gebruiken om te drogen . Alvast een fantastisch forum. Gr. Peter
Terug
Bovenaan Onderaan