Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Had voor de eerste keer bewust een wat kleiner stuk genomen. Volgende keer gaat een grotere worden.
Had ook een restantje ingevroren. Dit gaat morgen mee naar het werk voor op een broodje.
Was voor mij ook een succes hoor en zeker voor herhaling vatbaar.
Injecteren is een goed idee. Ga ik de volgende keer proberen.
Helemaal niet aan gedacht om na het pullen nog kruiden toe te voegen.
Goeie redenen om snel nog een pulled pork te maken [emoji3]
Was een leerzame run in ieder geval.
Afgelopen vrijdag voor het eerst pulled pork gemaakt. Heb een procureur van ongeveer 1.5 kg bij de slager gehaald. Deze de avond er voor in de rub gezet.
Heb een rubje gemaakt van vers gemalen peper, paprikapoeder, gerookt paprikapoeder, cayennepeper, basterdsuiker en vers gemalen...
Heb ook de inkbird IBBQ-4T besteld met 50% korting. Besteld bij amazon.nl en is zojuist bezorgd. Meteen even de app geïnstalleerd en verbonden met de inkbird. Goeie eerste indruk van het apparaat. Binnenkort maar even testen met een lekker stukje vlees.
Vandaag spareribs gemaakt volgens de 3 2 1 methode.
Temperatuur was tussen de 100 en 125 graden. Met wat kleine schommelingen. Heb de kokosbriketten in een "snake" gelegd.
Hier de ribs in de rub gezet
Hier 3 uurtjes op de Q gelegen. De ribs zijn gerookt met appel- en kersenhout...
Was een lekker kippetje geworden.
Tikkeltje flauw. Volgende keer iets meer zout toevoegen.
Had denk ik wel op het bovenrooster gepast.
Zal het de volgende keer eens proberen.
Voor deze keer heb ik me vastgehouden zoals ik het op een YouTube filmpje had gezien.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F...
Vandaag voor het eerst een beer can chicken gemaakt.
Had een kipje van 1,6 kg bij de vomar gekocht.
Deze op 170 graden op de WMT gezet.
Heb kokosbriketten van fire up gebruikt.
2 blokjes kersenhout om te roken.
Heb de kip ingesmeerd met een rubje en m op een half blikje bier gezet.
De kip...
Even een kleine introductie van mij.
Ik bbq al een aantal jaar op een weber 47cm. Meestal standaard op hoge temperatuur en direct (hamburgertje, satétje). Heb een beetje ervaring met laag en traag en indirect. Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een weber master touch premium. Hiermee wil...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.