BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

P.I.G.

Tondelzoeker
Berichten
12
Even een kleine introductie van mij.

Ik bbq al een aantal jaar op een weber 47cm. Meestal standaard op hoge temperatuur en direct (hamburgertje, satétje). Heb een beetje ervaring met laag en traag en indirect. Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een weber master touch premium. Hiermee wil ik meer met de indirecte methode gaan bbq-en en laag en traag.

Pas geleden een test rondje gedaan op de WMT met buikspek om porkbelly burnt ends te maken. Helaas volledig mislukt. Kreeg de temperatuur niet onder controle. Bleek teveel houtskool op de Q te hebben gegooid.

Ik hoop hier nog één en ander te leren en inspiratie op te doen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Hallo P.I.G. welkom.
Ik heb ook een WMT. Laat je verleiden tot het delen van mooie gerechten.
 
Welkom bij het genootschap, de eerste les heb je zelf al geleerd met de hoeveelheid kool
 
Welkom hier!
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Hoi P.I.G.,
welkom bij het Genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan