Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
chimmichurri heb ik er ook bij gemaakt maar staat niet op de foto.
Het was best een goedkoop stuk vlees (23 euro voor 1? kilo) en dat zou misschien de oorzaak kunnen zijn.
Hij is wel goed gesneden.
Ik had van tevoren een snee in het vlees gezet.
Als hij rauw is kun je het namelijk beter zien.
De margiet stond iets meer dan de helft dicht en de onderste schuif ongeveer 1? cm open.
Dit ging bijna 3 uur goed op 125 graden.
Toen het vlees er uit, bewerkt (burnt ends) en weer terug.
Maar voordat ik het terug heb gezet heb ik het houtskool goed door elkaar staan roeren.
Vanaf dat moment...
Ik heb hem afgelopen weekend gehaald.
Voor dat geld kun je hem eigenlijk niet laten staan.
Ze zijn trouwens wel oranje, maar dat was voor mij een pluspunt.
20180512_143231 by P Ploeg, on Flickr
vandaag lamsracks bij Makro gehaald. Idd iets van 14 euro per kilo.
Heb gevraagd of ik ze per stuk verpakt kon krijgen , dat kon maar dan vers en niet in de aanbieding helaas.
Half ontdooien, scheiden en weer invriezen, zou dat kunnen?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.