olle griese
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Ik durf het bijna geen naam meer te geven maar ik noem het toch maar staartstuk.
Hier de onmiskenbare vorm.
20180527_122026 by P Ploeg, on Flickr
20180527_122031 by P Ploeg, on Flickr
Uiteraard het vet laten zitten.
20180527_122017 (002) by P Ploeg, on Flickr
indirect op ongeveer 130 graden.
Afgehaald bij een kern van 50 graden en de Q opgestookt maar bijna 300 graden en even afgefakkeld.
20180527_145049 by P Ploeg, on Flickr
staartstuk by P Ploeg, on Flickr
daarna een kwartier onder folie tot een kern van 55 graden.
Dun gesneden maar de malsheid viel me toch een beetje tegen.
Iemand een idee waar dat van kan komen?
20180527_145211 by P Ploeg, on Flickr
20180527_145223 by P Ploeg, on Flickr
20180527_161124 by P Ploeg, on Flickr
20180527_161119 (002) by P Ploeg, on Flickr
Hier de onmiskenbare vorm.


Uiteraard het vet laten zitten.

indirect op ongeveer 130 graden.
Afgehaald bij een kern van 50 graden en de Q opgestookt maar bijna 300 graden en even afgefakkeld.


daarna een kwartier onder folie tot een kern van 55 graden.
Dun gesneden maar de malsheid viel me toch een beetje tegen.
Iemand een idee waar dat van kan komen?



