BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door niels.mansveld

  1. N

    Brisket te snel klaar

    Hulpvraag. Ik heb vannacht brisket gemaakt en deze was vanmorgen om 06:45 al op 95 graden en heel zacht. Nu vraag ik mij alleen af hoe warm ik deze vanavond op. Ik heb eventueel een vacumeer machine. Is het een idee om hem sous vide op te warmen? Of gewoon in folie vanavond niet te hoor in de...
  2. N

    Beef Wellington

    Ik heb de workshop ook gedaan en datzelfde recept gevolgd(op de eendenlever na) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. N

    Maiden run bastard

    Dank voor de tips. Ik ga eens even op zoek naar een oplossing als lekbakje. Had even snel op Google gekeken er zijn ook ronde aluminium bakjes maar dat was gelijk 300 stuks is ook wat overdreven [emoji16] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. N

    Maiden run bastard

    Ja is dat lekbakje echt aan te raden? Ik vroeg ernaar bij harlem bbq waar ik hem kocht en daar was het antwoord, hij wordt toch wel zwart. Nog andere tips qua accessoires?  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. N

    Ook dit weekend voor het eerst een Brisket klaargemaakt

    Ja zijn fijne messen van forged Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. N

    Ook dit weekend voor het eerst een Brisket klaargemaakt

    Heb nog niet heel vaak Brisket gegeten maar ik had niet het idee dat hij droog was. Wellicht zit het hem inderdaad in iets scheef gesneden. Maar hij maakte in ieder geval naar meer, ga ik vaker proberen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. N

    Ook dit weekend voor het eerst een Brisket klaargemaakt

    Ik was wat huiverig over de rub. Hij rook en smaakte erg sterk voor ik hem erop ging doen. Maar viel heel erg mee, was lekker. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. N

    PP, Char Siu buik spek voor stikker en een rib erbij voor avond eten.

    Ziet er goed uit! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. N

    Brisket pakket gekregen

    Nu vanmorgen wel Die is nu 120graden. Kern van de Brisket zat nu op 72. Dus nu in folie erop Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. N

    Brisket pakket gekregen

    Hmm dat met de dome zou het wel kunnen zijn. Is de meter op de bbq zelf, die zit op de dome. Is het nog te redden? Heb schuiven wat verder open gezet dus temp loopt al netjes op. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. N

    Brisket pakket gekregen

    Ik heb een nacht lang de Brisket op de smoker gehad. Constante temp van 120 graden. Nu is de brisket pas 50 graden van binnen. Heb ik hem te laag gehad? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. N

    Brisket pakket gekregen

Terug
Bovenaan Onderaan