Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ik heb hier ook mee zitten knoeien. bij mij bleek het overstappen op andere houtskool de oplossing.
mijn brood bak ik in een pan op het ei. dit geeft een fantastische 'ovenspring'. het laatste deel (10 min) bakken zonder deksel voor een mooie korst, en een vleugje houtoven smaak.
daar moet ik dan toch maar eens mee beginnen. met mij broden doe ik dat al. koken doe ik altijd uit de losse pols. blijkbaar zijn de natte marinades toch gevoeliger voor afwijkingen.
volgende keer lig een recept van deze site met goede ervaringen. ;)
ik ben niet zo van het het exacte, maar was niet zo veel, ik had bedenk ik me na de reacties al een deel ketjap gebruikt. ik denk dat ik ongeveer 1 eetlepel worcestersaus heb gebruikt voor 1 kilo spek.
Even een update over de peko houtskool van de hanos:
nu 2 x gebruikt:
gaat makkelijk aan
brand mooi egaal
stukken kleiner dan ik gewend ben van de black ranch (Cuba)
brandtijd :( de helft van de black ranch!! BGE-L tot helemaal boven aan de ring vol en na 3 broden op.
temp: lijkt minder heet...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.