BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door miep

  1. miep

    Grillworst kruiden

    Hoi allemaal, Ik gebruik de kruiden van slager jan aalvink, erg lekker. Er staat ook een recept op zijn site. Voor kip grilworst 2 gr p kilo komijn toevoegen
  2. miep

    Even opnieuw voorstellen

    Dank jullie wel!
  3. miep

    Procureur: Gyrosbootjes!

    Lijkt me lekker. Bedankt voor het delen. Ik begin met de gyros aan het spit. Bootjes wil ik ooit ook wel eens proberen😊
  4. miep

    Even opnieuw voorstellen

  5. miep

    bbq folie lidl

    Ja goed h?, zou ons gezeur geholpen hebben? 😀
  6. miep

    kosher zout

    dag allemaal, ik zoek me al een tijdje rot naar zout zonder jodium. weten jullie wellicht waar dat te koop is? dan bedoel ik niet die kleine busjes van 125 gr. maar kilopakken ofzo. hoe doen jullie dat? groet, Miep
  7. miep

    bokkenvlees

    Bedankt voor de reacties. weer wat wijzer geworden, thanx! Leuk Paulus dat je het gegeten hebt?
  8. miep

    bokkenvlees

    Het overschot aan bokjes schijnt te komen door de geitenkaas. Daar heb je nou eenmaal melk voor nodig en er worden ook bokjes geboren, geitjes kunnen zelf weer melk gaan geven. het zou leuk zijn als die beestjes niet heel europa doorgezeuld hoeven te worden en wij ze zelf nuttigen. ben benieuwd...
  9. miep

    bokkenvlees

  10. miep

    International Bacon Day 2016

    Buikspek staat sinds gisteren in de pekel, nog ff te gaan. Nooit klaar op 3 septeer 😢
  11. miep

    BBK, maar dan op z'n Italiaans.

    Heelijk bordje. Je mist de Italiaanse  sfeer.? Die kan je vast zelf ook el maken!
  12. miep

    Lamsboutje voor het zomergevoel

    Lekker lekker lekker!
  13. miep

    Vandaag varkenshaasjes gevuld op de Primo

    Echt een aanrader, ze zijn heerlijk!
  14. miep

    BBQ Shroomballz

    Ik heb ze gemaakt en onze gasten en wijzelf vonden ze heerlijk. De champignons uithollen.met meloen lepeltje gaat heel goed.
  15. miep

    Vandaag varkenshaasjes gevuld op de Primo

    Ik ga ze maken, maar ik zie toch ook basilicum toch? ze lijken mij heerlijk! dank voor het delen
Terug
Bovenaan Onderaan