BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MARTIJN te G.

  1. M

    Smookey Goodness 2

    Vandaag recepten van verschillende bekende koks gemaakt. Koolsalade van Herman den Blijker blz 123 Gepofte aardappel van Julius Jaspers blz 83 Beer Can Chicken van Jord Althuizen blz 154 Smokey Goodness alleen een paar keer ingesmeerd met warme vloeibare boter Daarnaast uit het nieuwe boek van...
  2. M

    Smookey Goodness 2

    Kwam gisteren langs de boekhandel. Boek even doorgebladerd en ik ging overstag. BBQ boek 10 staat inmiddels op de plank :D
  3. M

    Coleslaw/Koolsla van Dominique

    Lekker  ;) Salade was prima gelukt.
  4. M

    big-green-egg-kookboek

    Dank voor de reactie. Hier heb ik wat aan.
  5. M

    big-green-egg-kookboek

  6. M

    Schweinehaxe mit Sauerkraut

    2 varkens poten (samen circa 3 kg): het zwoerd licht insnijden in de lengte. De pekel: 4,5 liter water 175 gram nitriet (0,6%) houdend vacu?mzout (colorozozout) 175 gram grof zeezout 1 kleine rode ui 5 laurierblaadjes 1 theelepel  gemalen komijnzaad 1 theelepel  paprika poeder 1 theelepel ...
  7. M

    Tips voor bouwen tafel Weber

    Maak eerst een goede tekening en weet precies wat je wilt maken. Dit heb ik ook gedaan. http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15806.0 Bezuinig niet op het materiaal.
  8. M

    Bier Can Chicken

    Dank voor het tokkie. Voor kerst staat een ander tokkie op het menu: http://www.bbq-nl.com/2010/12/apple-brined-turkey.html
  9. M

    Spareribs in 3-2-1...bah bah en nog eens bah.

    Welke kerntemperatuur hebben de spareribs?
  10. M

    Meubel voor de BGE Large

    Dank voor de complimenten. Zelf ben ik ook erg tevreden over het resultaat. Een tekening maken is ??n. Het gaat natuurlijk om de uitvoering en het resultaat. Dit is gelukkig gelukt. Nu op naar het volgende hoofdstuk. Barbecue?n :D
Terug
Bovenaan Onderaan