BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Lorenzo

  1. Lorenzo

    Koning van de Noordzee

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Lorenzo

    Steak tartare

    Steak tartare met friet Ingrediënten 700 gram mager rundvlees met een grove structuur, bijvoorbeeld bavette of biefstuk. 6 eetlepels zonnebloemolie 3 rauwe eidooiers 2 eetlepels dijon mosterd 3 eetlepels worcester sauce 3 eetlepels ketchup 1 eetlepel tabasco Peper en zout Fijngehakte witte ui...
  3. Lorenzo

    Wat eten we vandaag

    1-persoons lunch Geroosterde tarbot / Schäfer Fröhlich Riesling Kabinett 2018
  4. Lorenzo

    Wat eten we vandaag

    Cote de boeuf, salt baked potato, bearnaise
  5. Lorenzo

    Weet iemand een goeie offset roker voor ongeveer 300 euro

    Is een weber smokey mountain niet geschikt? Past binnen het budget, ook veel aanbod op marktplaats.
  6. Lorenzo

    Gezocht: Recept voor 20 uit de hand te eten.

    Kippenvleugeltjes 7/10 stuks per persoon met bbq sauce en coleslaw. Kan je indirect garen, droogt niet zo snel uit en kan je in één keer uitserveren. Lekker met een fris biertje erbij. Portie saté, 3/5 stokjes per persoon, pindasaus, stokbrood, gedroogde uitjes, zoetzuur evt beetje fried rice...
  7. Lorenzo

    Wie heeft er tips voor de eerste keer pizza op de Q?

    Moeilijkheid zit hem erin dat de hitte van onderen komt en de bovenkant te weinig temperatuur krijgt en daardoor slecht kleurt. In een weber kan je proberen om met houtblokken te stoken. Lijkt mij wel mooi experiment. De vlammen rollen dan over je pizza heen. Staat wel wat op YouTube. Deeg...
  8. Lorenzo

    XXL visklem

    Visklem voor grote vissen (zeebaars/tarbot) https://www.amazon.nl/Ibili-769745-Vissen-verzilverd-nikkelvrij/dp/B0056Y4RTU/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=ibili%2Bvis&qid=1622041406&sr=8-1&th=1&psc=1
  9. Lorenzo

    Wat eten we vandaag

    Zeebaars in zoutkorst Ingrediënten 1 wilde zeebaars 1.5KG 4KG baleine grof zeezout Venkel Citroen Verse tijm, rozemarijn en oregano Flesje riesling van Julian Haart voor de hydratatie. Stappen -Vul de zeebaars met venkel en citroen. -Meng het zeezout met de kruiden en 250ml water. -BGE...
  10. Lorenzo

    Miso BBQ sauce

    Miso BBQ sauce Ingrediënten 100 gram kristalsuiker 200 ml kippenfond (of porcini bouillon) 200 ml tomato frito 50 ml rode wijn azijn 2 eetlepels miso (wit of rood) 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel tabasco 1 eetlepel worcestershire 2 theelepels cayennepeper Stappen - Suiker smelten tot...
  11. Lorenzo

    Zeeuws spek naar Sergio Herman

    Moest alles in huis halen. Het lijstje: Buikspek € 13,95 Grof zeezout € 1,59 Suiker € 0,69 Peperkorrels € 4,59 Knoflook vers € 1,50 Rozemarijn € 1,15 Tijm € 1,15 Uienpoeder € 1,99 Tandoori € 1,69 Mosterd dijon € 1,59 Honing € 1,79 Ketjap € 1,89 Kikoman soja € 7,69 Platte peterselie...
  12. Lorenzo

    Zeeuws spek naar Sergio Herman

    Het recept Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Lorenzo

    Zeeuws spek naar Sergio Herman

    Uit het boek Simple food een recept voor de bereiding van Zeeuws spek. Heel eigen smaak, echt wat anders dan van de slager. Vooral de vinaigrette van de marinade is een aanrader. Mooi stuk buikspek gekocht bij meesterslager Johan van Uden. Drie dagen voorbereiden en vanmiddag op het ei...
  14. Lorenzo

    Wat eten we vandaag

    Carabineros a la sal
Terug
Bovenaan Onderaan