BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Lavadore

  1. L

    Kamado lekt vocht

    Volgens mij ook een gegeven dat erbij hoort als vocht verdampt. Misschien merk je er niets van als je de DO- deksel een stuk draait. Het "deksel ventiel" ( kleine inkeping in DO deksel) zit dan verder van de luchtschuif. Ik kan mij voorstellen als het ventiel op de zelfde vertikaal lijn zit als...
  2. L

    Italiaans stoofpotje

    Dit Dutch oven gerecht ga ik noteren! Veel belovend. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. L

    Mijn eerste Pulled Pork!

    Helemaal geen domme vraag. Ben ook benieuwd naar de reacties. Ikzelf heb mijn Boston Butt nooit geïnjecteerd, en was altijd zeer tevreden met het resultaat. Het zou kunnen dat het voor een procureur wel nodig is ivm verschil in vet ten opzichte van een Boston Butt. Verzonden vanaf mijn iPhone...
  4. L

    Ja, alweer buikspek

    prachtig plaatje van het kamado huisje!
  5. L

    Neewbie

    dag Justin, Van harte welkom en gefeliciteerd met de afronding van je studie. Ben benieuwd naar het "voer voor psychologen"
  6. L

    Eerste X Pulled Pork

    Mooie run , ook van toepasing op het verslag. Ik verlaat mij nog uitsluitend op de dedicated meters in jouw geval de Maverick. en zie het resultaat mag er zijn!!!
  7. L

    Even voorstellen

    Dag Leo, Welkom hier. Belgische input,  van een culinaire grootmacht ,hoe meer hoe beter vind ik
  8. L

    Varkens rollade?

    Gebruik de zoekfunctie van het genootschap en er komen heel wat smakelijke recepten voorbij Wouter. Succes!!
  9. L

    Eerste keer Picanha op Oklahoma smoker.

    Ziet er lekker uit hoor. Aan de  chimichurrie is zorg besteed want hij is mooi helder ik doe ook altijd alles handmatig en zonder blender. Ik heb nu al een redelijk aantal keren picanha gemaakt en ik hou persoonlijk van "rare". Op het forum houden de meeste 48 graden aan en daarna affakkelen...
  10. L

    Pulled Pork in the snow (stickertje)

    Ziet er toch prachtig uit.  Goede winter actie. Ikzelf vind het nog te koud om al eraan te beginnen.  :(  karakterdingetje! Gaat hier om best een behoorlijk stuk vlees ( 3.25 KG). Ik heb ook zo'n idee dat het wel iets langer kan. Zag wel dat jouw temp probe in het wat minder volumeuze stuk van...
  11. L

    Welke thermometer

    Voor de hele lange runs gebruik ik de CyberQ WiFi. Voor al het andere altijd de maverick gebruikt. Werkt op zich prima alleen zat ik altijd een beetje te hannesse met die UI van de Maverick. Maverick vervangen voor de Therma Q van ETI  (zonder bluetooth), en ik zou niet anders meer willen.
  12. L

    Vlees leveranciers.

  13. L

    Ook even voorstellen!

    Hartverwarmendde introductie Huib en van harte gefeliciteerd met de geboorte van de tweede. Niet te bescheiden doen hoor, je hebt het allemaal goed voorbereid dus het resultaat is daar dan ook naar. Je zal ongetwijfeld je draai vinden op dit forum; welkom aan boord.
  14. L

    Ook even voorstellen!

    ja zo gaat het in veel gevallen Huib Er is geen weg meer terug. Welkom.
  15. L

    Even voorstellen

    welkom hoor.dat ziet er goed uit!
Terug
Bovenaan Onderaan