Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt voor alle reacties...
Het ontbijtspek smaakt ook heerlijk rokerig en leek meer op gerookte paling dan op spek.
Vergeten er bij te plaatsen... natuurlijk kwam deze ook van mijn Cobb.
Ik zou hem in delen doen... onderste helft tot fall of the bone op 110? evt. tussendoor inpakken met tijm en knoflook
Karkas met filet low en slow erbij tot kern 50? en dan op hoog vuur crispy maken...
(Nu hou ik van Rare...)
Dank voor de reacties.
Twijfel Twijfel Twijfel
Natuurlijk een WSM met een Ketel of een WGA er naast is een optie.
Maar dan zit je ook al in de prijsklasse van de goedkope keramische eitjes.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.