Beef en Steak

Recente inhoud door Krizz

  1. K

    catering klus 's-Heeren Loo

    Gaafffff man Wat stond er allemaal op het menu?
  2. K

    Cedar zalm met salie

    Bedankt voor alle reacties... Het ontbijtspek smaakt ook heerlijk rokerig en leek meer op gerookte paling dan op spek. Vergeten er bij te plaatsen... natuurlijk kwam deze ook van mijn Cobb.
  3. K

    Welke Houtskool of briketten kopen

    Bij de Karwei of Shell ''Echt'' briketten kopen... Frits heeft hier op het genootschap een briketten test neergezet, kijk daar even
  4. K

    Barbarie eend

    Ik zou hem in delen doen... onderste helft tot fall of the bone op 110? evt. tussendoor inpakken met tijm en knoflook Karkas met filet low en slow erbij tot kern 50? en dan op hoog vuur crispy maken... (Nu hou ik van Rare...)
  5. K

    Bastard BBQ

    Alleen de 2 de ;-)
  6. K

    Procureur den Bljiker stijl

    De wild zwijn procureur is in de aanbieding bij de Sligro en ook de  wild zwijn Spare Ribs. Dat wordt BBQen met kerst.
  7. K

    The BBQ Society Cook-Off IV (NL) 08 October 2016 - 09 October 2016

    Ik hoop dat de wegwerkzaamheden op de N201 afgelopen zijn dan... vorige week 40 minuten gedaan over 4km.
  8. K

    2xPP + 2xPB op een WSM47

    Tip voor tijdwinst vlees na Rubben en injecteren koel wegleggen  (12-15?) ipv koelkast op 5-7? . Dan is de koude dip een stuk minder.
  9. K

    Maximale temperatuur in WSM

    Mooi
  10. K

    Maximale temperatuur in WSM

    Dank voor de reacties. Twijfel Twijfel Twijfel Natuurlijk een WSM met een Ketel of een WGA er naast is een optie. Maar dan zit je ook al in de prijsklasse van de goedkope keramische eitjes.
  11. K

    Maximale temperatuur in WSM

  12. K

    2 de keer Pulled Pork van de Cobb

    Ik zat te denken dat jij een UDS voor mij maakt  ;-) En terecht dat Hadrian zo kijkt hij mag voorproeven.
Terug
Bovenaan Onderaan