Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Geen restauranthouder gaat +-100% meer betalen als er geen reden is. Als er geen andere reden is dan blijft er 1 reden over: je kunt tegen gasten zeggen dat je werkt met NL vlees. Echter ik denk dat er maar weinig restaurants dit doen. Dus waarom verkoopt Hanos dit? Er moet bijna wel een andere...
Hoi,
Kan iemand my uitleggen waarom Schotse shortribs bij Hanos ruim 12 euro kosten (ex) en "regio" short ribs (=NL) ruim 23 euro?
Is er iets om een bijna dubbele prijs te verantwoorden? Het vleesgehalte lijkt zo te zien hetzelfde?
Bedankt
Hallo,
Welke maat vuilbuis moet ik gebruiken voor 32/34 darm? Ik heb een buis nodig die past op een maat 8 molen
Ik probeer worst te maken. Met veel moeite heb ik 32/34 varkensdarm om een 32 mm vulbuis gekregen. Dit was geen doen: de darm is glad door uitwateren. Dus na 1 meter gestopt.
Een...
Ik ga binnenkort mn eerste verse worst maken en nu zoek ik tips voor de eerste worst.
Welk vlees?
Een eerste probleem is vlees. Ik kan varkensschouder nemen maar dan heb ik nog een extra vettig vlees nodig om op 70/30 (of 25% vet) uit te komen. Welk vleesmix is een goede starter en makkelijk...
Hoi,
Kan iemand mij uitleggen wat de verschillen zijn qua assortiment/prijs/product voor wat betreft vlees bij Sligro, Makro en Hanos?
Is er een van deze 3 die specifiek een naar jouw mening beter/goedkoper/of andere criteria assortiment heeft dan een ander? Heeft bijvoorbeeld groothandel A...
Hoi,
Vraagje: is Ribeye of entrecote thuis zonder speciale apparatuur goed "vers rauw vacuüm
" in te vriezen of treedt er veel kwaliteitsverlies op na ontdooien vergeleken (bv taaier/droog) met vers?
Zijn er nog speciale aandachtpunten/tips?
Bedankt
Hoi,
Ik heb niet zozeer een barbecue vraag, maar meer een vlees vraag in het algemeen en ik denk dat hier ook wel wat kennis zit ;-). Ik heb al gezocht hier op het forum en niet echt een antwoord vinden afgezien van wat meningen over online slagers.
De onderstaande vraag is inmiddels in veel...
Hoi ik ben Jos, dertiger. Ik hou van gewoon koken, en ook barbecueën. Op dit moment zit ik met een vraag over online slagers en tips om veel monden te vullen, maar ik zet de details wel in de rookkamer.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.