BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door jordan4president

  1. J

    Tussenring voor compactkettle

    Op die link eerder verkopen ze een deluxe versie voor de 57 die er stukken beter uitziet dan wat ik heb. De vraag is idd of je handig bent dan zou ik het altijd zeker maken. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  2. J

    Tussenring voor compactkettle

    Ik heb indertijd een tussenring gekocht van een Engels bedrijf barbecuestacker.com voor een 47cm jumbojoe. Past redelijk goed maar deksel sluit niet perfect. Dacht het met vilt op te lossen maar nog niets mee gedaan. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  3. J

    wie heeft ervaring met de looftlighter?

    Ik ga het ook proberen. Bedankt voor alle info Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  4. J

    wie heeft ervaring met de looftlighter?

    Bedankt voor het antwoord. Het klinkt veelbelovend maar ik begrijp de werkwijze nog niet helemaal. Dus bij briketten aansteken niet de looflighter tegen een briket aandrukken met die verwarmde kop of dat wel maar daarna op de kleine holte richten?
  5. J

    batterij gebruik PartyQ

    Nog een mosterd na de maaltijd post: Je kunt een universele lader kopen bij de electroboer of de gamma en die op 6v instellen. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  6. J

    wie heeft ervaring met de looftlighter?

    Ik ben deze aan het overwegen. Hoe werkt de looftlighter met briketten en kokos briketten? Ik begrijp dat houtskool veel sneller en makkelijker aangaat. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  7. J

    weekend begonnen met pizza

    Past dat rooster ook op de weber? Edit: Volgens mij bedoelde je deze http://www.barbequeshop.nl/product/1821008/weber-premium-grillrooster-rvs-47-cm.html
  8. J

    Spare ribs voor koken of niet??

    Jullie jagen TS de stuipen op het lijf. Maar zoals vermeld is koken niet gewenst echter wel soms het overwegen waard. Stel dat je met weinig tijd veel ribs moet verzorgen voor onwetende tieners bij een schoolfeest / collega's van werk die je niet mag / etc dan zou ik ze gewoon koken. Graag of...
  9. J

    Lamsrack van de BBQ

    Ziet er fantastisch uit. Mijn baby-mama houdt ook niet van lam dus komt niet vaak voor hier. Binnenkort toch maar weer doen. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  10. J

    C?te de Boeuf - Hoe lang op 100/110 graden?

    Ik denk dat het vooral afhankelijk is van de dikte van het vlees. In principe zou 5cm dik vlees binnen een uur moeten lukken indirect 150 en daarna sear in the rear. Misschien 2 uur op 100?Kotdebeuf is (volgens mij) vrij vet en mals en kan prima zonder l&s dus je kunt een beetje stoken als het...
  11. J

    Wegwerp handschoenen

    Ik zou geen gepoederde handschoenen gebruiken en vinyl vind ik fijner dan latex. Verkopen ze ook op de net genoemde site en op Google te vinden in meerdere kleuren. Ik vind vinyl handschoenen zelf heel erg fijn. Gebruik ze met de kolen, vlees bewerking, voorkomen van kruisbesmetting en omdat ik...
  12. J

    Brikettentest

    [mosterd] De test heeft een update! Bedankt Frits! [/na de maaltijd] Op vuur ende rook is er trouwens een nieuwe dammers briket die volgens de omschrijving heel erg veel lijkt op de oude top dammers. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  13. J

    pizza ring maten diy

    Lurker mode aan! Voor de super pizza puristen is het plafond van de kettlepizza idd veels te hoog. Er zijn ondertussen al wat manieren om het op te lossen. (zie hier). Je krijgt het dan ook echt loei en loei heet zowel van boven als beneden. Ik heb ook fotos gezien van mensen die de pizzasteen...
  14. J

    Brikettentest

    Die Cocacha hebben in ieder geval een mooie doos.  B-) Is er een nadeel aan grote briketten?
  15. J

    Pizzaring

    Ziet er super mooi uit! Ik zag een tijdje geleden een artikel op seriouseats.com waar de kettlepizza met een 'baking steel' (Een 6mm dik staalplaat van $5 met $75 marketing saus) wordt gecombineerd voor een super pizza oven. De stalen plaat zorgt ervoor dat de pizza van boven meer direct verhit...
Terug
Bovenaan Onderaan