Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag maar is pizza’s gemaakt op de kamado.
Op het menu stonden de volgende pizza’s: kip, tonijn en pulled pork. De pulled pork had ik een aantal weken geleden al een keer gemaakt. Zelf even het deeg in elkaar gedraaid en een sausje gemaakt en eten maar.
Pizza met kip
Pizza met tonijn...
Ik heb laatst iets gelezen om het bakblik op een pizza steen te zetten, en ook de platesetter te gebruiken.
Heb het even opgezocht, en op de website van Noskos was dit te vinden. Bij zijn recept met een appeltaart doet hij het op die manier.
Bedankt, altijd als je de bbq aan hebt staan krijg je achteraf te horen lekker lust ik ook wel. Dus dacht doe is gek de bbq staat al aan doe maar 2 stukken te gelijk.
Had me vorig jaar al aangemeld hier en voorgesteld, en eigenlijk nooit echt actief geweest op het forum. Daar gaan we vandaag verandering in brengen door een pulled pork te maken.
Sinds een week of twee in het bezit van een Kamado, al het een en ander op gemaakt maar vandaag dus de pulled pork...
Ik heb de zelfde kamado. Vond het ook lang duren voordat die afkoelde, en ikzelf vond dat er bij de luchtinlaat onderop wat te veel ruimte zat waardoor er minimaal valse lucht word aangezogen. Heb er een kartonnetje tussen gedaan en nu sluit hij voor me gevoel 100% af.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.