BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door JackP

  1. J

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Een nieuw zwart monster.
  2. J

    Zaterdag pizzadag.

    Vandaag maar is pizza’s gemaakt op de kamado. Op het menu stonden de volgende pizza’s: kip, tonijn en pulled pork. De pulled pork had ik een aantal weken geleden al een keer gemaakt. Zelf even het deeg in elkaar gedraaid en een sausje gemaakt en eten maar. Pizza met kip Pizza met tonijn...
  3. J

    Mislukte Cheesecake

    Ik heb laatst iets gelezen om het bakblik op een pizza steen te zetten, en ook de platesetter te gebruiken. Heb het even opgezocht, en op de website van Noskos was dit te vinden. Bij zijn recept met een appeltaart doet hij het op die manier.
  4. J

    Pulled Pork, eerste keer vanaf de Kamado.

    Bedankt, altijd als je de bbq aan hebt staan krijg je achteraf te horen lekker lust ik ook wel. Dus dacht doe is gek de bbq staat al aan doe maar 2 stukken te gelijk.
  5. J

    Pulled Pork, eerste keer vanaf de Kamado.

    Zo we zijn klaar een klein beetje gesnoept tijdens het verpakken maar wat is het weer heerlijk! Met dank aan Noskos voor het heerlijke recept!
  6. J

    Pulled Pork, eerste keer vanaf de Kamado.

    Had me vorig jaar al aangemeld hier en voorgesteld, en eigenlijk nooit echt actief geweest op het forum. Daar gaan we vandaag verandering in brengen door een pulled pork te maken. Sinds een week of twee in het bezit van een Kamado, al het een en ander op gemaakt maar vandaag dus de pulled pork...
  7. J

    Tarrington House Classic Kamado (afkoelen)

    Ik heb de zelfde kamado. Vond het ook lang duren voordat die afkoelde, en ikzelf vond dat er bij de luchtinlaat onderop wat te veel ruimte zat waardoor er minimaal valse lucht word aangezogen. Heb er een kartonnetje tussen gedaan en nu sluit hij voor me gevoel 100% af.
  8. J

    Moguh

Terug
Bovenaan Onderaan