BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door JaapvB

  1. JaapvB

    Eerste x pulled pork

    Haha ja ik wilde het nog op de foto zetten maar hij stond al mooi in de rook!
  2. JaapvB

    Eerste x pulled pork

    Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt, lekker op een wit bolletje met bbq saus, cole slaw en patat!
  3. JaapvB

    Beer Can Chicken

    Vandaag lekker Beer Can Chicken gemaakt op appel rookhout😀 Met Piri Piri kruiden en een lekkere bieten feta salade Was heerlijk!
  4. JaapvB

    Voorstellen

    Dankje! Jij hebt er zo aan je pf foto te zien ook een!
  5. JaapvB

    Voorstellen

    Hahaha geconcentreerd bezig
  6. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Ik denk dat dat door de foto komt
  7. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Welk ras precies kan ik zsm niet achterhalen, het komt bij de keurslager bij mij in het dorp vandaan, en hun vlees komt van de dikbil volgens hun site. Ik ga het eens precies navragen bij ze. Volgende keer ga ik voor een wat vetter stuk vlees!
  8. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Dank!, gebruik ik volgende x aluminiumfolie 👍🏻
  9. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Het leek erop dat er idd niet veel vetmarmering aanwezig was, voor een volgende keer ga ik ook eerder opzoek naar het vlees en opzoek naar een mooi gemarmerd stuk vlees, en niet last minute de slager binnen lopen
  10. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Klopt, je ziet ook op de laatste (doorsnede) foto de bovenzijde stuk droger is dan de rest, was jammer maar deed gelukkig niks af aan de smaak
  11. JaapvB

    Stel je voor

    Welkom, veel plezier met de nieuwe hobby!
  12. JaapvB

    Eerste keer Short Ribs! Niet helemaal gelukt:(

    Vandaag voor het eerst Short Ribs gemaakt met heerlijke Beef rub van Noskos!, Smaak erg goed!, sommige stukken waren wat droog, iemand een idee waar dat door kan komen? Alle stappen uit de video van NosKos gevolgd. Kan het eraan liggen dat de shortribs uit de vriezer van de slager komen?(en...
  13. JaapvB

    Voorstellen

    Goedeavond, Ik ben Jaap, sinds 2 jaar ben serieuzer ik aan het bbqen. Eerst op een kettle 47 cm van weber waar ik ging kijken of ik het bbqen leuk vond voor ik er meer geld aan uit zou gaan geven. Daarop heb ik sparibs, picanha en andere mooie stukken vlees op bereidt. Sinds een aantal maanden...
Terug
Bovenaan Onderaan