Beef en Steak

Recente inhoud door In vuur en vlam

  1. In vuur en vlam

    Bbq Tangen

    Ik heb een simpele tang die je krom knijpt, 3x niks maar goed ben geen weggooier. En deze van weber; https://weberstore.nl/product/barbecuetang/ die is prima, stijf en stevig.
  2. In vuur en vlam

    Even voorstellen met mij Konnected Joe.

    Welkom, mooi apparaat. Veel plezier ermee.
  3. In vuur en vlam

    WGA bbq table

    Als je heb mij vraagt zou ik bij eik niet te moeilijk doen, je zet m na gebruik weer binnen? En een bbq mag/moet vies worden. Desnoods een klein laagje lak of beits. Leuk tafeltje btw. WGA is op vakantie altijd te laag haha. Is het tafeltje een beetje stabiel met het hogere zwaartepunt?
  4. In vuur en vlam

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Wat leuk zeg zo'n dag als fanaat. Ook erg netjes dat men gehoord wordt ipv enkel dingen brengen. Tof. Leuk verslag!
  5. In vuur en vlam

    Budget overkapping

    Tipje, neem prolock variant van een ander merk. Heb ik geplaatst 2 weken terug. Prolock had jaren lang het patent erop en deze is vorig jaar vrijgekomen. Alternatief wat ik heb is dikker én uv bestendig aan beide zijden wat prolock niet biedt. En goedkoper. Heb 8 meter vuren palen afgewisseld...
  6. In vuur en vlam

    Budget overkapping

    Herkenbaar, hier zakt het ook als een malle en m'n oude beschoeiing was op. Hoe diep is het water langs je beschoeiing en hoe hoog er boven wil je er uit komen?
  7. In vuur en vlam

    Budget overkapping

    Dat klinkt als geen geld. Wat bedoel je met prijzige damwanden? Of zijwanden? Ik ben zelf nu een week of 5 echt veel uren bezig in m'n tuin; nieuwe beschoeiing (langs vaarwater), 20 kuub ophogen, schuttingpoort verplaatsen, schutting vervangen voor heg en als laatste stap binnenkort een...
  8. In vuur en vlam

    Tip voor rotisserie GG Medium

    Lijkt me mogelijk, neemt warmte op maar geen vlammen. Gewoon proberen. Scheiding natuurlijk wel parallel laten lopen aan de as van de rotiserie maar dat was je vast wel van plan.
  9. In vuur en vlam

    Tip voor rotisserie GG Medium

    Heb je een divider/ tussenschot die je in je kolenmand kan plaatsen?
  10. In vuur en vlam

    Keuze advies: Kamado Joe Junior - huismerk Large (Tarrington / Urban Chef)

    Grizzly grills elite large. Nu 3 jaar in bezit en elke week in gebruik. Geen centje pijn. Weet niet of het mag maar bij Harlem bbq regelmatig goede deals voor grizzly en bastard. En altijd large. Succes!
  11. In vuur en vlam

    Vraag over rooksmaak in Weber

    Bruine blokjes gebruik ik hier enkel voor de houtkachel. Altijd wokkels voor de bbq. Misschien is dat nog net een procentje verschil?
  12. In vuur en vlam

    Bushokje 2.0

    Mooie bbq stek, leuk! Als het aan vaarwater ligt kom ik graag langs 😉
  13. In vuur en vlam

    Gevraagd tips schoonmaken druippan BGE

    Ik doe het iets lomper; schraap het overtollige vet eraf met een plamuurmes. Daarna ff schoonmaken met een beetje sop en een doek. De restjes branden wel weer weg.
  14. In vuur en vlam

    BGE vraag

    Ik begrijp je, alleen moet je dan eerder gaan kijken dan 25 minuten om niet door te schieten.
  15. In vuur en vlam

    BGE vraag

    Hoe meet je de temperatuur? Misschien is het een idee om een bleutooth thermometer te gebruiken en dan via telefoon iets regelmatiger te kijken wat de temp doet. Als je de temp dan ziet opkruipen kan je eerder ingrijpen.
Terug
Bovenaan Onderaan