BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door illsn-z

  1. I

    La Entraña con papas arrugás

    Bedankt voor de tip. ik heb gewoon het recept gevolgd omdat het de eerste keer is dat ik het maakte.
  2. I

    La Entraña con papas arrugás

    Mijn spaanse google werkt blijkbaar anders of ik snap gewoon niet hoe google werkt ;)
  3. I

    La Entraña con papas arrugás

    Als je nieuw bbq kookboek koopt wil je er natuurlijk ook gelijk wat uit maken. Doordat ik hier in Spanje soms lastig de juiste stukken vlees kan vinden (andere benamingen en slechte vertalingen), er maar voor gekozen om een Spaans bbq boek aan te schaffen. Ik heb gekozen voor het boek La...
  4. I

    Champignon risotto (met lokale rijst)

    Alleen laurier (uit eigen tuin). omdat ik met zo'n bijzondere rijst de pure smaken wil proeven.
  5. I

    Champignon risotto (met lokale rijst)

    Ik heb het nu al meerdere keren gemaakt. Ik maak hem in een kamado, maar is wel goed opletten dat het niet uitdroogd.
  6. I

    Champignon risotto (met lokale rijst)

    Ik hou er van om met lokale producten te koken. Dit keer met lokale rijst (uit Pego, Spanje, 15 minuten van mij vandaan) een risotto gemaakt. ondanks dat het het spaanse rijstsoort is (dat in 1970 bijna verdween vanwege goedkope rijst in de supermarkt) gaan wij er een risotto van maken. even...
  7. I

    Ibérico hamburger

    Mijn excuses. Eerste post, zal er in het vervolg op letten.
  8. I

    Ibérico hamburger

    Als ik snel een hamburger wilt maken haal ik mijn hamburgers bij de ambachtelijke slager. Nu ga ik even schaamteloos reclame maken (als dit niet mag hoor ik graag, ondanks dat er niet veel mensen zijn die hier naar toe zullen gaan). Als je ooit in Oliva (Spanje) bent kan ik je aanraden om...
  9. I

    Even voorstellen.

    Bedankt allemaal, Ik zal binnenkort een paar spaanse variaties op het forum zetten. Het is soms wat lastiger om de juiste stukken vlees te vinden hier vanwege andere benamingen en ik heb soms het idee dat stukken op anders gesneden worden.
  10. I

    Even voorstellen.

    Hallo Allemaal, Tijdens het lezen van Het vuur de baas: Alle geheimen van het BBQ Genootschap, mij maar even aanmelden voor een forum (nooit over na gedacht er ook een forum zou bestaan over BBQ). MIjn naam is Maarten, woonachtig in Oliva (Valencia, Spanje). Al jaren liefhebber van BBQ en bier...
Terug
Bovenaan Onderaan