Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er fantastisch uit!
De spitskool ga ik zeker eens proberen.
Zeebaarsje ziet er ook fijn uit. Heb je nog rookhout gebruikt trouwens?
Verstuurd vanaf mijn G8441 met Tapatalk
Zeker doen!
Bovendien niet eens zoveel werk, dus dat gaan we buiten de vakanties om nog wel eens herhalen [emoji3]
Verstuurd vanaf mijn G8441 met Tapatalk
(eerste post dmv de tapatalk app, ik hoop dat de foto's wat goed doorgekomen zijn, volgens is er geen preview mogelijkheid?)
Een van de leuke dingen van de vakantieperiode is dat je net wat extra tijd hebt om te koken, althans in mijn geval.
Dus wat expirimenteren met de bbq maar weer.
Ergens...
De kleur ziet er inderdaad mooi uit zo en het ruikt ook altijd zo lekker, dat roken!
Ik vond hem met een rooksmaakje goed tot z'n recht komen. Al denk ik dat de zwaardere rookhoutsoorten te veel van het goede zullen zijn.
Vis maak ik altijd zonder schubben, vind het huidje ook altijd lekker...
Na mijn voorstelrondje trap ik mijn deelname aan dit forum af met een gevulde zeebaars die ik afgelopen weekend gemaakt heb.
Het is de eerste keer dat ik zeebaars bereid, dus het was wat proberen. Na wat lezen van wat recepten heb ik er uiteindelijk iets lekkers van gemaakt.
Ik heb de vis...
Dag allen,
Ook ik ben nieuw op dit forum en zal me daarom even voorstellen.
Mijn naam is Niels en ben woonachtig in Drenthe.
Sinds een jaartje ben ik in het bezit van een Weber MTP en is mijn oude kogel bbq met pensioen. Mede door wat tips van een collega heb ik m'n eerste 'lange sessies' erop...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.