Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Thx, alle lekkere dingen overgenomen en verwerkt in een eigen twist ! het weer zat niet erg mee maar het eindresultaat was erg lekker en voor herhaling vatbaar ! de katenspek er pas later omgedaan, maar dat was echt niet nodig, en de mozzarella MmM
Hoi Michel-88 en andere zoekenden......probeer deze omschrijving mr ff voor de ideeën. overkapping buitenkeuken zelf maken - plakken in Google of youtube...buitenkeuken zelf maken tekening........ en 15 a 20 Gr schuin is prima mbt regen. Dus een grotere overkapping is ivm regen altijd...
Wat weer een leuke ontmoeting,(project buitenkeuken) veel van je geleerd en materialen inmiddels besteld voor de afzuiging, heb je veel last van teruglopend vocht in de kunstof buis naar de motor ?? en heb je last van creoliet Onverbrand vet en rookdeeltjes enz. Hier wordt ik voor gewaarschuwd...
Ne Ne Nee, ik bak eigenlijk nooit brood, en de oven heeft een temp meter met een brood instelling. Brood bakken we in een broodbakmachine en dat was even uitvinden...maar nu gaat dat prima. In de Kamado was voor de leuk en voor herhaling vatbaar, maar dan zonder meetpennen XXXX
Inkbird. Dat heb ik weer....brood bakken en willen weten of het in de dome en het brood wel de juiste 230-250 graden wordt. Nou dat lukte maar wel 2 inkbird meetpennen overleden MmMm chips. Contact gezocht met Inkbird en voor 8 dollar verzend kosten TaDa 2 nw pennen uit coulance. wat een keurige...
Inkbird. Dat heb ik weer....brood bakken en willen weten of het in de dome en het brood wel de juiste 230-250 graden wordt. Nou dat lukte maar wel 2 inkbird meetpennen overleden MmMm chips. Contact gezocht met Inkbird en voor 8 dollar verzend kosten TaDa 2 nw pennen uit coulance. wat een...
Alles wat ik eergisteren niet juist deed, nu hersteld en !!! zie er al veel beter uit, zo mr ff proeven....
Zelfs kooltjes op de DO gelegd, of het helpt weet ik niet....De rijstijd verlengd en op 30 Gr temperatuur 2 uurtjes , de DO voorverwarmd enz enz. Met dit als resultaat....De kamado temp...
Alle adviezen en recept gevolgd.....De temp in de kamado gemeten kwam niet boven de 175-180 Gr, dus 10 minuten langer in de Do gelaten en vervolgen de deksel er 20-25 min af die nog op de pizza plaat stond. Misschien was dat wel de "fout" dat de onderkant toch donker is geworden ?? maar de smaak...
Mooi brood geworden ! welke kamado temperatuur en tijd (totaal) heb je aangehouden ? en daarna nog 20 min zonder deksel.....lees het graag.
lijkt me leuk om nu bij dit slechte weer te maken.....
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.