BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door HermanHerman

  1. HermanHerman

    Entrecote

    Bedankt voor alle reacties. Het bevroren portioneren met broodmes is niet gelukt en een ijzerzaag heb ik niet. Voor morgen dus maar paar vrienden uitgenodigd en mocht er wat overblijven moet ik overmorgen de Q maar weer aansteken 😆
  2. HermanHerman

    Entrecote

    Hij was al bevroren , vandaar de vraag
  3. HermanHerman

    Entrecote

    PROBLEEMPJE Ik heb een entrecote van ruim 3kg gekocht, echter deze is bevroren. Hoe kan ik hem alsnog portioneren? Of toch als geheel ontdooien en 2 dagen entrecote eten 😬😆
  4. HermanHerman

    Beefhammer

    Gewoon de aanbiedingen in de gaten houden. Ik had hem ook in de reclame bij onze lokale slager. €12 /kg
  5. HermanHerman

    Beefhammer

    Lijkt gelukkig alleen zo op de foto
  6. HermanHerman

    Beefhammer

    Vandaag eerste keer Beefhammer. Gisteren geïnjecteerd met runderfond en mooi laagje aangebracht met Noskos Beef rub. Was de eerste keer dat ik vlees injecteerde, is toch lastiger dan ik had verwacht. ( spoot er af en toe flink uit ) Vanochtend vroeg de wekker gezet om het vlees uit de koelkast...
  7. HermanHerman

    Brood op de Kamado

    Ziet er heerlijk uit. Heb je instructies van de mix 100% gevolgd of nog wat aangepast ?
  8. HermanHerman

    Noskos Spareribs 2-2-1

    Toch 3 uur op laten liggen, kruiden hadden nog geen mooi korstje gevormd na 2 uur. Wat was jou temperatuur? Ik had hem op 110.
  9. HermanHerman

    Noskos Spareribs 2-2-1

    Ja, moet alles uitproberen toch
  10. HermanHerman

    Picanha onder spanning

    Wat ook belangrijk is en misschien wel het belangrijkste ; Heeft die gesmaakt ?
  11. HermanHerman

    Noskos Spareribs 2-2-1

    Ziet er smakelijk uit. Ze staan bij ons morgen op het menu.
  12. HermanHerman

    Broodje Tri tip

    Als ik eerst foto's had genomen na het aansnijden, had ik zelf niks meer gehad 😬😂 Zonder gekheid, gewoon helemaal vergeten.
  13. HermanHerman

    Broodje Tri tip

    Vandaag broodje tri tip volgens recept van Noskos. Heb de Oakridge pork&beef rub gebruikt. Eerst 3 uurtjes op 120graden, daarna in alufolie tot 95 graden. Vervolgens nog half uurtje tot de bark weer lekker hard was. Heerlijk op een pistolet met rood uitje , augurk en vleesvocht erover heen
  14. HermanHerman

    Mexicanos op de kamado

    Ziet er goed uit Weer iets voor mijn to do lijst. En er staat al zoveel op.
  15. HermanHerman

    2kg varkensnek

    Tootsie's porc steaks zijn echt top zoals Free_ltd al vermeldde Maar gyros van #theBbqBear is ook een aanrader
Terug
Bovenaan Onderaan