BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Hendrik

  1. H

    Pork Belly burnt ends

    Vandaag Pork Belly burnt ends op de Weber 57 gedaan, via Noskos recept + ingrediënten. Is een ruim 5 uur durende sessie, maar het eindresultaat was top! Al mag ik het zelf zeggen ☺️
  2. H

    Picanha

    Afgelopen donderdag nog maar eens een lekkere picanha op de bbq gehad. Gewicht was 1,3 kg, gekocht bij de plaatselijke slager. Alleen grof zeezout en grof gemalen zwarte peper gebruikt, temperatuur kon ik goed op 135-150 graden houden. Kerntemperatuur naar 48 graden gebracht, wat gebakken...
  3. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Succes alvast, komt vast goed 👍
  4. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  5. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Hoe ik het gedaan heb, heb ik omschreven. Even naar boven scrollen, tekst staat bij de foto's
  6. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  7. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Dat zijn ze ook, wel machtig en botervet eten!!
  8. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  9. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Dank je!!
  10. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  11. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Ja idd, je zegt het maar!!
  12. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  13. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Als je niet te ver van de Veluwe afwoont, wil ik best een keer een paar kilo voor je roken 😉
  14. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

  15. H

    Zalmbuikjes ( gerookt )

    Dank je!! Ze zijn ook echt lekker, wel botervet. Na 2 stuks op bijv. een wit bolletje is het ook " goed ".
Terug
Bovenaan Onderaan