BasBQ
Beef en Steak

Pork Belly burnt ends

 
 

Hendrik

Kooltjesharker
Berichten
129
Vandaag Pork Belly burnt ends op de Weber 57 gedaan, via Noskos recept + ingrediënten. Is een ruim 5 uur durende sessie, maar het eindresultaat was top! Al mag ik het zelf zeggen ☺️

20220126_165937.jpg


20220126_163647.jpg


20220126_163457.jpg


20220126_161110.jpg


20220126_140708.jpg


20220126_140315.jpg


20220126_132630.jpg


20220126_112039.jpg


20220126_111257.jpg


20220126_103741.jpg


20220126_102521.jpg


20220125_194412.jpg
 
Zien er goed uit. Ook een keer gemaakt, maar ben niet zo zot van overmatig vet. Vet is smaak zeggen ze, maar als het lijk jelly in mijn mond komt, is de fun er vanaf. :D
 
Zien er goed uit. Ook een keer gemaakt, maar ben niet zo zot van overmatig vet. Vet is smaak zeggen ze, maar als het lijk jelly in mijn mond komt, is de fun er vanaf. :D
Wat magerder buikspek is wel aan te raden in deze

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Lekker hoor, mooie pot noskos kruiden 😂
 
Lekkere snack voor een vette bek ;)
 
Ziet er heerlijk uit, ook maar eens maken…
 
Volende keer ergens uit een rek meenemen zodat ik het kan zien.
Tegenwoordig zit t allemaal in zoveel plastic dit dit af en toe ook niet meer op gaat..
Meerdere malen ben ik er na openen achter gekomen dat iets 2 stukken was bijv..

Afin;
Dit ziet er petverdomme lekker uit hoor.
 
Jam jam 😋
 
Tegenwoordig zit t allemaal in zoveel plastic dit dit af en toe ook niet meer op gaat..
Meerdere malen ben ik er na openen achter gekomen dat iets 2 stukken was bijv..

Afin;
Dit ziet er petverdomme lekker uit hoor.
Ik heb tot nu toe 3 x met buikspek gewerkt. Had er eentje meegenomen zoals ie er lag bij Carmans en geen idee van ras. Deze was met zwoerd en daar heb ik dan een porchetta van gemaakt. Was gewoon heerlijk. Geen idee qua vet, maar denk dat het mee viel vermits niemand klaagde.

Daarna heb ik eens 2 stukken zonder zwoerd besteld bij een lokale gekende hoeve. Dit was van Duroc. Eerste keer burnt ends van gemaakt. Op zich lekker, maar door het vet wat gelei-achtig waar ik niet van hou. Tijdje terug de andere klaar gemaakt als Parijs buikspek. De geur was heerlijk, maar ook daar nogal veel de gelei-achtige beet. Mijn vrouw wilde na 2 beten zelfs niet meer verder eten eraan. Uiteindelijk heeft ze de kleine stukken vlees eruit gehaald. Zelf heb ik ook wel wat vet aan de kant gegooid.

Dus ofwel stukken met veeeeeel te veeeeeel vet, ofwel is het altijd zo. In ieder geval bestel ik nergens nog buikspek zonder dat ik effectief zie wat ik mee neem. 'Vet is smaak' wordt er wel gezegd, maar meer vet dan vlees is toch niet mijn ding :ROFLMAO:
 
Als ik deze plaatje zie wil ik weer porkbelly burned ends maken top
 
Terug
Bovenaan Onderaan