BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door GuiltyNL

  1. GuiltyNL

    Lekkere kippendijtjes op Koningsdag.

    @SandyMan, ja dat pannetje is ideaal. En ook nog makkelijk schoon te maken.
  2. GuiltyNL

    Lekkere kippendijtjes op Koningsdag.

    Dank allemaal! Ja, erg lekker en makkelijk te maken. Blijvertje!
  3. GuiltyNL

    Lekkere kippendijtjes op Koningsdag.

    Gisteren op Koningsdag lekkere kippendijtjes gemaakt. Gemarineerd in olijfolie met knoflook, paprikapoeder, tijm, oregano, peterselie, ui, citroen, peper en zout. Gekozen om niet te roken, temperatuur van de ketel op 150 graden, kerntemperatuur van de kip gehouden op 72 graden. Later op een...
  4. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Dankjewel daarvoor! Ik heb me alleen een beetje verslikt in je 'The Steak' rub. Stond achterop dat het niet te overheersend was om zo het vlees zelf op de voorgrond te houden. Dus ik dacht: dat past goed bij een bavette. :) Ik stond bijna in de fik, zo peperig was ie geworden. 😂
  5. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Nee hoor, komt vooral door de ketjap en de dikke, donkere BBQ saus van Noskos.
  6. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Ja die mat is erg handig!
  7. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Oh, je komt uit Delft. Dat is om de hoek. :LOL:
  8. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Tuurlijk, kan wel even onderweg zijn. :ROFLMAO: Duurt een klein uurtje. Maar de tussentijd gewoon gebruikt om de voorbereidingen te treffen. Het werkt prima. Zonde, ding werkt erg goed! Makkelijker om eruit te pakken tijdens het moppen en lakken. Rekje was zo schoon. Pak daarvoor een stukje...
  9. GuiltyNL

    Mijn eerste Kamadoooooo!!

    Erg leuk!
  10. GuiltyNL

    Mijn eerste Kamadoooooo!!

    Die andere is van de buurman? Leuke hoek zo!
  11. GuiltyNL

    Spareribs Noskos Classic Style

    Vandaag was het een mooie dag om wat spareribs te bereiden voor het avondmaal! Ik heb ervoor gekozen om mooie ribbetjes van onze lokale keurslager te gebruiken voor de ribs met de producten van @noskos. De (halve) ribbetjes in kwestie (de slager had zich al kwaad gemaakt op de vliezen, op een...
  12. GuiltyNL

    Mooie test, de houtskoolring van Weber andersom gebruikt voor pizza's.

    Ja hoor de steen wordt heet zat! Werkt perfect, mooie krokante en bruine bodem. Een hele volle starter heet maken en langs de rand kiepen! En daar bovenop een aantal koude kolen.
  13. GuiltyNL

    Mooie test, de houtskoolring van Weber andersom gebruikt voor pizza's.

    Ja, meer houtskool ga ik doen. Dit was net niet genoeg. Wil toch richting de 300 graden liever. De volgende keer leg ik achterin een blokje hout. Ik ben bang dat de deflector de boel wellicht wat remt?
  14. GuiltyNL

    Mooie test, de houtskoolring van Weber andersom gebruikt voor pizza's.

    Tuurlijk bezorg ik ook. Kan wel even onderweg zijn. Dus tijdig bestellen. 😁
  15. GuiltyNL

    Mooie test, de houtskoolring van Weber andersom gebruikt voor pizza's.

    Ja, ik gooide eerst inderdaad ook wat houtskool in het midden. Nu was dat niet meer nodig. Je hebt wel 1,5 starter nodig om tot hoge temps te komen denk ik.
Terug
Bovenaan Onderaan