BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Giant Baldr

  1. G

    Boretti Barilo

    Ik deed totnogtoe de weber starter 2/3 vol mer briketten, heet laten worden en in de Barillo legen. Volgende keer maar een hele starter. En houtskool of kokosbriketten proberen.
  2. G

    Boretti Barilo

    Ik vind de luchttoevoer ook wat aan de matige kant. Het is verder een super BBQ, lekker groot (grill opperblakte 80*40 cm), standaard twee gietijzeren roosters en een bakplaat, zwaar plaatwerk, drie kolenmandjes. Als het met houtskool of kokos briketten niet lukt, ga ik een extra luchttoevoer maken.
  3. G

    Boretti Barilo

    Kan je daar een foto van laten zien met jou oplossing?
  4. G

    Pulled Pork

    Haha, ik heb het wedstrijdrecept van Noskos exact gevolgd. Dit was mijn derde keer, twee keer in de Weber en dit keer in de Boretti Barilo. Alle keren prima gelukt, maar dit was toch de beste. En voor de prijs hoef je het niet te laten, 2,79 kg Procureur voor maar liefst ?11,43. En dat bij een...
  5. G

    Pulled Pork

    Ik heb een Boretti Barilo. Deze heb ik net en moet ik  nog goed leren kennen. Het grill oppervlakte is 80X40 cm, verdeeld over drie brikettenmandjes. Ik stook in het linker mandje, het vlees ligt helemaal rechts. Daar zit dan bijna 30 cm tussen. De directe warmte is dan wel weg.
  6. G

    Pulled Pork

    Ik houd de temp op ongeveer 120 graden. Als ik het deksel optil voor een foto, daalt de temp op de meter heel snel. Normaal loer ik door een klein kiertje.
  7. G

    Veilig de barbecue aansteken - Weber e.d.

    Ik vul mijn Weber starter voor de 1/2 tot 3/4 met briketten. Zo'n klein blikje waar mais oid in gezeten heeft vul ik  voor ong 1/3 met spiritus of brandgel. Brandende lucifer erin gooien en de starter er overheen. Rookt bijna niet. Ik heb een hekel aan die stinkende Weber aanmaak blokjes. Deze...
  8. G

    Giant Baldr

Terug
Bovenaan Onderaan