- Berichten
- 10
Hallo,
Ik ben Joost en nieuw hier. Ik heb een Weber 47cm, een Weber Smokey Joe, een Barbecook rookoven en sinds vorige week een Boretti Barilo. Ik bereid graag grote stukken vlees die (heel) lang garen. Lamsbil, Procureur (pulled pork) en dat soort stukken. Maar ook groenten, vis etc. Pizzasteen en pizza maken, hartstikke leuk. Kortom een liefhebber die het hele jaar door stookt met de BBQ. 's winters in de hut met de houtkachel aan. Er passen dan zes mensen rondom de kachel en de Barilo.
Ik woon in NO Friesland.
Ik hoop hier veel tips en trics op te doen.
Ik ben Joost en nieuw hier. Ik heb een Weber 47cm, een Weber Smokey Joe, een Barbecook rookoven en sinds vorige week een Boretti Barilo. Ik bereid graag grote stukken vlees die (heel) lang garen. Lamsbil, Procureur (pulled pork) en dat soort stukken. Maar ook groenten, vis etc. Pizzasteen en pizza maken, hartstikke leuk. Kortom een liefhebber die het hele jaar door stookt met de BBQ. 's winters in de hut met de houtkachel aan. Er passen dan zes mensen rondom de kachel en de Barilo.
Ik woon in NO Friesland.
Ik hoop hier veel tips en trics op te doen.