Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zulke toch minder dikke ribben hebben minderr tijd nodig.
1 a 1,5 uur eerste stap roken.
Dan inpakken en voelen na een uurtje of ze soepel zijn.
Drogen en afplakken nog een half uurtje misschien.
Na stap 2 zijn ze al gaar.
Welkom.
Als uw temperatuur doorschiet bij gebruik van een regelaar, dan staat uw topvent waarschijnlijk te ver open.
Dan krijg je nog teveel natuurlijke trek (aanvoer van zuurstof) als de ventilator stil staat .
Foto's gedoneerd door @baconstrips
Op vraag van Ewald plaats ik hier een receptje voor kip salade.
Lekker op een toastje of gewoon op een boterham.
Zelf momenteel geen foto.
1 gerookte kippenborst
200 gram mayo
Zout
Half Uitje
2 teentjes look
Sap van 1 citroen
1 eetlepel kerriepoeder
1...
Dat is iets moois op foto🙂
Wanneer je er iets mee gaat bereiden zal je alsnog uw gerecht moeten omdraaien halfweg bereiding tijd in de bakjes.
De onderkant komt voorbij het vuur, de bovenkant niet.
Ik heb hier een saté carrousel, hierbij ook halfweg omdraaien.
Zout
Half Uitje
2 teentjes look
Sap van 1 citroen
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel komijn
1 theelepel garam massala
Beetje peterselie
Beetje koriander
50 gram gehakte galepeno ( ik gebruik ze uit een potje)
200 gram mayo
1 gerookte kippenborst
Doe alles behalve de mayo en de kip in een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.