Beef en Steak

Ravioli met paddenstoelen en groenten

 
 

MacMarty89

Kooltjesharker
Berichten
164
Mijn wederhelft had zin in pasta. En wat in de oven kan, kan natuurlijk ook op een kamado! De BGE opgestookt tot ongeveer 150 °C met daarop de Dutch Oven van Petromax. De champignons (paddenstoelen klinkt natuurlijk meer culinair) en broccoli fijn gesneden en deze aangebakken in de DO. Wat SPG, chilipoeder en Worcestersaus erbij om het geheel op smaak te brengen. Daarna gaat de formaggi pastasaus er over heen met een deel water en groentebouillon. Breng dit aan de kook en gooi de ravioli erbij. Dit vervolgens een minuutje of 12 á 15 op laten staan tot de pasta beetgaar is. Ik heb voor een extra aandikking panko (Japanse broodkruimels zonder korst) erbij gegooid. Alleen dit was achteraf misschien iets te veel van het goeie. Het was een hele stevige hap geworden. Niet minder smaakvol overigens.

IMG_5115.jpeg

IMG_5117.jpeg

IMG_5118.jpeg

IMG_5119.jpeg

IMG_5120.jpeg
 
Dat ziet er lekker uit.
Tijdens het lezen dacht ik dat wordt een witte kaassaus.
Op foto is de saus rood van de tomaten, dat zal zeker ook lekker geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan