BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Frakke

  1. Frakke

    Experimenten dag.

    Weer wat inspiratie bij. Ziet er super uit.
  2. Frakke

    Weber universele rookbox

    Is dus zeer goed gelukt Noskos, dank je wel. Had terug de MOINK Balls gemaakt en na het insmeren voor de laatste bak enkele houtsnippers rond de vuurhaard gedaan. Na enkele minuutjes zag je rook ontwikkelen en de Balls hadden echt een zeer lichte rooksmaak tov de vorige keer. Bedankt voor de info.
  3. Frakke

    Weber universele rookbox

    Dank je wel voor de info Noskos, Morgen eens proberen. Hou je hier op de hoogte ;-)
  4. Frakke

    Weber universele rookbox

    Dank je wel Zzzjon, goeie info (y) Ga ik zeker proberen.
  5. Frakke

    Weber universele rookbox

    Die heb ik jammer genoeg niet meer. Is in principe ook eentje voor op een gasbbq. Deze mag dan dadelijk op het rooster. Vroeg me gewoon af of iemand ook hier ervaring mee had op een Kamado. Daar het rooster hier hoger ligt heb ik geen idee of deze ook gaan roken (na een tijdje zowiezo...
  6. Frakke

    Mijn eerste sparerib op de Kamado

    Top, dank je wel. Gaat zeker goed komen!
  7. Frakke

    Gehaktbrood

    Ziet er heerlijk uit. Had je de champignons opgevuld met een kruidenkaas of iets anders?
  8. Frakke

    Mijn eerste sparerib op de Kamado

    De temperatuur is wat moeilijker. Ondervind ik ook. Maar ziet er zeker niet verkeerd uit. Goeie tips naar houtskool toe. Heb hier van beide soorten nog een zak. Benieuwd wat dat gaat geven.
  9. Frakke

    Weber universele rookbox

    Hoi, Had een tijdje geleden eens een Weber rookbox cadeau gekregen. Jammer genoeg op de gasbbq nog niet gebruikt. Nu was mijn vraag of ik deze kan gebruiken op mijn kamado. Kan ik deze dan gewoon op de RvS grill leggen, of direct in De kolen. Dit laatste twijfel ik daar de box volgens mij...
  10. Frakke

    Triple joy burger op de speksteen

    Zoiets staat zeker in mijn verlanglijstje. Dank je om te delen.
  11. Frakke

    Even voorstellen

    Dank je wel allemaal. Ze hadden me aangeraden om even op een 100 a 120 graden een uurtje of 2 de keramiek aan de warmte te laten wennen. Ook op die manier eventuele restjes van lijm of andere die ze gebruiken bij de montage, dat deze zo verwijdert wordt. Maar geen nood hoor, gaat nog vlees...
  12. Frakke

    Bbq hoarder ... of daar begint het toch op te trekken.

    Welkom mede Belg. Ben zelf ook net aangespoeld hier šŸ˜‰šŸ‘
  13. Frakke

    Even voorstellen

    Hoi, laatst besloten om een Bastard large aan te schaffen. Daardoor hier terechtgekomen en lijkt me een leuke plaats om te leren en ideeƫn op te doen. Alvast begonnen met een meubel te maken en nu morgen of overmorgen de bastard voor de eerste keer aansteken om alles eens schoon te branden op...
Terug
Bovenaan Onderaan