Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
@MickGrill Heb ook nooit een ID of bevestigingsmail ontvangen, dit ook ook op die regel ingevuld bij registratienummer: "nooit ontvangen"
Desondanks gewoon reactie gehad dat ik vanaf 6 juni een nieuw scharnier kan afhalen.
Balen btw van de firebox, al kan je nog prima doorbakken zo. Grizzly...
Die van 2kg van 10:00 tot 19:00
En die van 3kg van 10:00 tot 20:30
Hebben beide best lang in de zone gezeten.
Pas na het inpakken ging de temperatuur sneller omhoog en boven de 70 graden
2 januari komt de schoonfamilie eten, verse dikbevleesde spareribs met broodjes pulled pork staan op het menu.
Aangezien pulled pork lastig te plannen is qua tijd, moest het afgelopen woensdag gebeuren..
Een kennis zat vaak kwijlend naar mijn insta stories te kijken en vroeg voor de gein of hij...
Gebruik voor low and slow ook altijd een extra thermometer op het rooster :)
En idd.. het verschil is niet altijd hetzelfde. Maar komt nu wel iets meer in de buurt van de situatie voor het afstellen.
Toevallig zaterdag een black friday deal binnen gekregen. Inkbird IBBQ 4BW (bluetooth en wifi)...
aan de onderkant van de thermometer (wel aan de buitenkant van de kamado) zit een klein moertje, met steeksleutel 8 (uit mijn hoofd) kan je de thermometer afstellen, zo heb ik hem gelijk gezet aan de roostertemperatuur. Scheelde toch zo'n 10 graden :)
mijn grizzly is vanaf dag 1 goed ;)
alhoewel, de plankjes heb ik laatst wel geschuurd en behandeld met lijnzaad olie.
de slechte kitrand had ik al vervangen met de kit uit het onderhoudssetje wat een tijd geleden per post kwam.
Vind het nog steeds een mooie kamado, pizza's ook al 3x gemaakt en...
@Hans Het zal vast niet aan de weber gelegen hebben hoor ;)
Was toen wel wat meer gepruts met de 47cm weber. Bakjes aan de zijkant, kip ertussen, anders redde ik het niet qua hoogte.
(Had toen de goedkoopste weber welke er was, met een relatief plat deksel)
Misschien toen temperatuur te hoog, of...
Eeuwen geleden als eens een BCC gemaakt op mijn weber. Deze was toen erg droog en we vonden er weinig smaak aan zitten.
Nu ik de grizzly kamado heb wilde ik het toch weer eens proberen.
Kippetje gehaald en wat bereiding tips te hebben gelezen eerst het velletje was los gehaald en daar wat...
Broodje black angus hamburger, die zou ik op een festival niet laten liggen 😉
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/broodje-black-angus-hamburger.28762/
Vanavond hadden we zin in een lekker broodje hamburger.
Hup de grizzly aangestoken. Wachten tot hij op de 225 graden was en aan de slag maar.
Als eerste de Italiaanse bol wat dichtgeschroeid zodat de saus er niet direct in trekt.
Wat Zeeuws spek in de skillet gebakken tegelijk met de hamburgers...
@MickGrill ik heb geen bevestiging mail ontvangen
Afgelopen zaterdag (en zondag) de grizzly eens flink opgestookt om pizza's te maken.
Tijd om zelf een bodem te maken hadden we niet.
We hebben een bodem gebruikt van de jumbo waar ook de saus bij zat.
Ik was vooraf wel wat huiverig om de pizza...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.