BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door FjossePjotr

  1. FjossePjotr

    Ribs 3-2-1

    Zien er goed uit!
  2. FjossePjotr

    Wagyu burger en steaks

    Morgen ga ik Wagyu burgers en steaks halen bij Niesing in Reeuwijk. Na alle verhalen ben ik nu toch wel heel benieuwd naar de smaak hiervan! Heeft iemand toevallig nog tips & tricks hoe ik deze het beste kan bereiden op mijn Bastard? Ook zo zonde om dit mooie stukje vlees te verminken... ;)...
  3. FjossePjotr

    MOINK Balls

    Vandaag voor het eerst MOINK Balls gemaakt volgens het recept van Noskos! Wat waren ze overheerlijk. Nu al spijt dat ik maar 300 gram gehakt had gebruikt ;)šŸ¤­ De kerntemperatuur was al rond de 20 minuten op 60 graden, dus het was even schrikken dat het zo hard ging en of ik hiermee de ballen...
  4. FjossePjotr

    Ribbeling

    Naar mij idee zat er geen verschil in de smaak + structuur voor en na het frituren. Ze waren nog heerlijk sappig en stevig! Ze hoeven maar kort in de frituur, dus ik denk dat dit een beschermlaagje vormt.
  5. FjossePjotr

    Ribbeling

    Na enkele pogingen om Iberico Rib Fingers te maken merkte ik dat er nog ruimte voor verbetering was... Ze bleven een beetje 'chewy' en naar mijn idee mocht dit niet de bedoeling zijn. Op vakantie zag ik op Ralphs BBQ Tube de Ribbelingen voorbij komen! Iberico Rib Fingers op 130 graden gegaard...
  6. FjossePjotr

    Een nieuwe groet uit Gouda

    Gelukkig Zzzjon, Mijn zwager gaf al aan de het aan mij lag, maar dat valt dus mee als ik je bericht lees en de andere ervaringen hier op het forum, haha
  7. FjossePjotr

    Een nieuwe groet uit Gouda

    Goedemorgen allemaal, Nou, ik ben dus Peter, 34 jaar en ik kom uit Gouda. Twee jaar geleden heel enthousiast begonnen met bbq'en op een Boretti Barilo. Leuke gerechten erop kunnen maken, maar toch kreeg ik de temperatuur niet erg stabiel hierop, waardoor ik bij een low & slow gerecht ook echt...
Terug
Bovenaan Onderaan