BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Fired Up!

  1. Fired Up!

    Pulled Pork, 1e keer

    Nice Gefeliciteerd met je knor Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  2. Fired Up!

    Overkapping bbq

    Hi Niels, Ik zou hier eens kijken: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?board=56.0
  3. Fired Up!

    All I want for Christmas is een koetjes sticker

    Bedankt! Bij de brisket kunnen ongeveer 4 verschillende soorten brood gegeten worden of gewoon plain. Naast brisket serveren we nog: -Gerookte tomatensoep -Inside skirt op knolselderijpuree met gegrilde paddo's en pesto -Pulled Pork -Baby back ribs -Sweet potato casserole -Croquembouche met...
  4. Fired Up!

    All I want for Christmas is een koetjes sticker

    Kan iemand dit in Los and Slow plaatsen? Tapatalk crashte halverwege en daarna heb ik blijkbaar de locatie niet meer gecheckt. Sorry! Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  5. Fired Up!

    Het Grote BBQ Kerstdiner Topic

    Zal ik doen [emoji1303] Ja in het boek staat een volledig kerstdiner uitgeschreven. Ik vermoed dat dit het programma gaat zijn maar ik zal een topic in de rookkamer starten met een verslag van de dag. Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  6. Fired Up!

    Het Grote BBQ Kerstdiner Topic

    Wij gaan dit jaar het Kerstdiner ook op de Q's bereiden. Vooralsnog staat het volgende op de planning: Brisket (voor het eerst dus spannend(ik wil een koetje voor kerst  :P) Burned ends (Je moet wat met de point toch?) Pulled Pork BB Ribs Ik moet de boeken nog in voor bijgerechten, iets zoets...
  7. Fired Up!

    Barrels af te halen in Rotterdam

    Hi Marcel, Zoals ik al zei heb ik mijn UDS al gemaakt (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20125.msg307171#msg307171) En helaas geen ruimte voor een 2de maar anders was ik er zeker mee aan de slag gegaan  :D
  8. Fired Up!

    Barrels af te halen in Rotterdam

    Ja over het algemeen worden er UDS's van gemaakt voor Low and Slow gebruik. Zo'n geleefde buitenkant vind ik wel gaaf, daar hoef je dus niet perse veel aan te doen. Binnenkant goed schoonmaken is denk ik het belangrijkst en een deksel maken kan een uitdaging zijn tenzij je een oude deksel van...
  9. Fired Up!

    Barrels af te halen in Rotterdam

  10. Fired Up!

    Project Lipton UDS

    Hi Janus, Veel gebruikte maat is 3/4 duim en dan 3 invoeren. Mijn inschatting qua invoer is "more is more" als je ze maar kan sluiten. Ik verwacht dat 3/8 vrij klein is en je dus erg veel buizen nodig hebt die je vervolgens ook allemaal moet kunnen regelen. (wel gaaf om een soort pijpenorgol te...
  11. Fired Up!

    Weber t.o.v Napoleon bbq's

    Het blijft wikke en wegen maar met 50 x 50 ben je er denk ik al. Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  12. Fired Up!

    Weber t.o.v Napoleon bbq's

    Hi Hans, Ik hoor jou altijd vol lof over je 47 Weber. Als ik al 20 jaar tevreden ben over een BBQ en eigenlijk alleen het onderstel je in de steek laat, zou ik niet snel overstappen op een andere Q. Heb je al eens gedacht aan zelf een houten onderstel in elkaar timmeren? Hoeft natuurlijk...
  13. Fired Up!

    Baby back ribs & inside skirt

    Bedankt Hans! Ja hij doet het super! De verf beschadigd wel snel, ik denk doordat ik de originele laag niet goed genoeg heb opgestuurd maar dat doet niks af aan de functionaliteit. Misschien ooit nog een luikje in zagen zodat ik kolen en waterbak tussentijds makkelijk kan vullen. Dan verven we...
Terug
Bovenaan Onderaan