Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zie dat jij de plancha op je vuurbox hebt staan, wordt dat niet te heet?
Ik zet hem namelijk op mijn platesetter met de scheidingsdingetjes er uit.
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Jazeker, was absoluut de moeite waard. Dat van dat platte ben ik niet zo zeker van. De burgers kwamen namelijk wel perfect plat en met een volledige karamellisatie er vanaf.
Opgevoed met de instructie om nooit op je vlees te drukken bij het BBQ-en, liet ik de hele hype van smashburgers aan mij voorbij gaan. Na een filmpje op YouTube gezien te hebben waarin de theorie erachter werd uitgelegd werd ik wel wat nieuwsgierig. Bij de lidl liep ik deze week tegen een pers...
Wellicht dat ik het verkeerd zie, maar ik zie geen vetrand. Picanha van het spit is juist zo lekker omdat het continu bedruipt wordt door zijn eigen vetrand.
Ik gooi er gewoon supermarkt houtskool in als ik hem thuis gebruik voor de even-snel-bbq. Als ik er mee ga picknicken dan gebruik ik kokosbriketten. Ik steek hem altijd aan met een starter (kleine van weber).
Ik zou het eerder zoeken in het vetgehalte van je vlees dan in je bereiding. Ik maak mijn burgers altijd van riblap. Dat is een lekker doorregen stuk rundvlees. Ook gebruik ik afsnijsels die ik in de vriezer bewaar.
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Op 110 graden verbruikt je kamado bijna niets. Na een pp sessie van 10 uur, heb ik iig nog een halve mand over
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.