Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Spareribs eindelijk succes

    Mooie ribbels. De 2e fase in alu folie is de gaar fase de eerste meer om rook op te nemen en kleur te krijgen. Hoe langer in alu folie hoe meer je stooft/suddert. Van daar dat de Easterwood methode, niet inpakken, stevigere ribs oplevert.
  2. Ewald

    Thai Beef Satay

    Zeker de moeite waard om te delen. Ziet er erg lekker uit.
  3. Ewald

    Sara.

    Ziet er weer geweldig uit Frits.
  4. Ewald

    Poging 2 Brisket regio rund.

    Heel mooi! Dat de ene kant minder mals was dan de ander is heel logisch, een point die zo wordt gesneden heeft ook nog een deel van de flat. Wil je allleen het vette deel zonder het flat gedeelte dan spreken we over de brisket ear, dan snijd je de point en de ear los van elkaar op het...
  5. Ewald

    Latin Fiësta!: Pollo Pibil Recado Rojo

    Neem mijn sombrero met een zwier af en maak een diepe buiging. Het uitgebreide verslag is een feestje, de uitvoering is een feestje, het zeer kleurrijke eindresultaat maakt het feestje helemaal compleet. Dit is Latin Fiësta ten voeten uit. Geweldig!
  6. Ewald

    Even opnieuw voorstellen

    D'n Lange, welkom terug, van nooit weggeweest, bij het Genootschap
  7. Ewald

    THE KAMADOWAGON: Special Edition

    Kunstenaar!
  8. Ewald

    even voorstellen

    Hoi Jan, welkom bij het Genootschap
  9. Ewald

    Bouwjaar Weber houtskool/briketten BBQ's

    2014, ik heb de begintekst aangevuld
  10. Ewald

    Bouwjaar Weber houtskool/briketten BBQ's

    Hier een uitleg hoe je kunt zien uit welk bouwjaar je Weber houtskool/briketten BBQ is. Deze lijst staat ook elders hier op het Genootschap maar hier bij Tips, Tricks & Tutorials makkelijker te vinden. De codes staan vermeld op de luchtschijf: In 1979, Weber began using an alphabetic date code...
  11. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Jan-Willem, ondanks dat onze meningen ver uiteen liggen van harte welkom bij het Genootschap. Misschien ga je hier inzien dat rooksmaak niet van de brandstof afkomt, maar van rookhout, en de grilsmaak hoofdzakelijk van afdruipend vet (PAK's) Wat de overstap van Gas naar Elektrisch je heeft...
  12. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Frank, welkom bij het Genootschap
  13. Ewald

    Brisket herkansing

    Dat geloof ik graag, water loopt me in de mond. 1 na laatste foto, hoe bedoel je juicy. De injectievloeistof blijft geweldig.
  14. Ewald

    Paloma met een twist

    Als je te ver gaat gaan de suikers verbranden en wordt het bitter, dus oplettendheid blijft geboden!
  15. Ewald

    Paloma met een twist

    Grilled Lemon Lemonade goes Mexico, leuke variatie!
Terug
Bovenaan Onderaan