Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Welke soort houtskool

    Zo zie je dat meningen sterk kunnen verschillen.
  2. Ewald

    Gasvulling meter

    Het is niet voor mij maar voor de gas BBQ-ers hier bij het Genootschap interessant om te weten, bedankt voor de aanvullende info.
  3. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Lars, welkom bij het Genootschap
  4. Ewald

    Gyros wannabe

    Ziet er heerlijk uit!
  5. Ewald

    Gasvulling meter

    Interessant voor de gassers onder ons, waar heb je deze gekocht? en wat kostte het?
  6. Ewald

    Aansteken Kamado

    Zoiets dus:
  7. Ewald

    Aansteken Kamado

    Hoi Marco, welkom bij het Genootschap. Ik deel de ervaring van @Sander72 , gasbrandertje geeft de minste rook, omdat zo'n ding door de zeer hoge temperatuur volledige verbranding van het gas geeft, en zo ook een hogere verbrandingstemperatuur aan de kolen afgeeft tijdens het opstarten. Je slaat...
  8. Ewald

    Wit voetje halen .

    Ziet er weer super uit Frits, top prestatie
  9. Ewald

    Gyros (zonder spit )

    Ziet er heerlijk uit, tomatorizo noemen wij Griekse rode rijst die is ook heerlijk bij ons gaat daar nog wel wat verse kruiden door zoals peterselie en selderij en knoflook. Smaakt fantastisch bij mediterraans vlees zoals deze Gyros.
  10. Ewald

    Char Siu eerste keer.

    Ziet er fantastisch uit, kan hem bijna proeven.
  11. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Frens, welkom bij het Genootschap
  12. Ewald

    Kerstfeest

    Mocht je behoefte hebben aan een klassieker, de Kalkoen, dan zou ik voor een Apple Brined Turkey gaan. volgens recept van Noskos, Zelf al 3 keer gemaakt, de lekkerste Kalkoen ooit. https://www.bbq-nl.com/apple-brined-turkey/
  13. Ewald

    Kerstfeest

    Oven???? Peter, ga je mond spoelen.:ROFLMAO:😂🤣
  14. Ewald

    Hallo allemaal

    Hoi Johan, welkom bij het Genootschap
  15. Ewald

    Wat te kopen in USA?

    Helaas is de Smoke X4 hier in NL. niet toegestaan vanwege de frequentie 915 Mhz waar hij op werkt Anders had ik het wel geweten wat ik uit de USA zou meenemen. ;)
Terug
Bovenaan Onderaan