Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Tri-Tip (runderliesstuk) Low en Slow

    Tri Tip is zo veelzijdig, ziet er goed uit. wij bereiden hem altijd H&F kern 50 graden zo'n lekker stuk vlees.
  2. Ewald

    Voorstellen

    Hoi François, Welkom bij het Genootschap. Geuze bier😍
  3. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Berry, Welkom bij het Genootschap
  4. Ewald

    Even voorstellen.

    Hoi Judith, Welkom bij het Genootschap
  5. Ewald

    Even voorstellen

    Hoj Bert, Welkom bij het Genootschap
  6. Ewald

    Even voorstellen.

    Hoi Peter, Welkom bij het Genootschap
  7. Ewald

    Even voorstellen

    Welkom bij het Genootschap
  8. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Jeroen, Welkom bij het Genootschap
  9. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Sam, Welkom bij het Genootschap
  10. Ewald

    Weber Summit vs. Kamado - Waarom een Weber Summit geen keramische kamado is (en dat ook niet hoeft te zijn)

    Weber is absoluut een goed merk met hele mooie En goede BBQ's en ja ik heb het ook op een weber kettle geleerd, ik heb hem nog en die gaat echt niet weg. Maar ga nou niet zeggen "een goedkopere weber" Als je een Kamado gaat vergelijken met de Summit. De Summit is een mooi apparaat maar zeker...
  11. Ewald

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Heb je ook een linkje naar je bericht in L&S Of H&F, waar je laat zien hoe je dit gerecht deze maand gemaakt hebt. Met andere woorden, lees de spelregels! Anders volgt er helaas diskwalificatie
  12. Ewald

    Oversmoked

    Zo zie je maar dat je niet blindelings op AI moet afgaan, Margrietschijf open warmteverlies, wat een bullshit....... Margrietschijf open is meer luchtstroom is meer zuurstof is meer warmte.
  13. Ewald

    Voorstelrondje

    Hoi Jaap, Welkom bij het genootschap
  14. Ewald

    Oversmoked

    Quebracho komt uit zuid amerika, de manier van BBQ-en daar is met open BBQ's, asade kruizen, matrassen etc. Maar in ieder geval open, direct grillen dus. Zij grillen ook L&S maar dan ligt het vlees heel hoog boven het houtskool, neem als voorbeeld een parilla gril met het typerende in hoogte...
  15. Ewald

    Oversmoked

    Wat Frits al zei: Houtskool is je brandstof, PUNT. Rooksmaak komt van rookhout, BBQ smaak komt van PAK's en rookhout. Degene die heeft verzonnen dat houtskool voor de smaak is moeten ze direct opsluiten in een kliniek.
Terug
Bovenaan Onderaan