Beef en Steak

Recente inhoud door Edwin84

  1. Edwin84

    Gefeliciteerd Majesteit!!

    Ohw dacht aanbieden tijdens de wandeling door de stad. Dan bieden alle mensen langs de kant ook van alles aan om te proeven [emoji2]
  2. Edwin84

    Gefeliciteerd Majesteit!!

    Lijkt me wel onhandig. Eerst lekker hotsauce eten en dan 2 uur later tijdens de wandeling door de stad buikkramp omdat ze niet tegen pittig eten kunnen [emoji23]
  3. Edwin84

    Bbq Tangen

    Wat je ook doet koop niet een tang met een te sterke veer. Van die merken waar BBQ in de naam staat of die in een BBQ vaderdag pakket zitten hebben een hele krachtige veer. Als je dan daadwerkelijke gaat BBQem en je wilt spiesjes verplaatsen knijp je alles kapot.
  4. Edwin84

    The basterd of green egg

    Ik snap zijn vraag wel. Tussen een huismerk kamado en een KJC Classic 1 zit al veel verschil in kwaliteit. De KJC3 of de Bastard VX zitten daar dan weer boven. Als je naar functies kijkt zoals garantie, accesoires, hitte vasthouden en gebruiksgemak zijn ze onderling verschillend. Als...
  5. Edwin84

    Bbq Tangen

    Vind die tangen met siliconen uiteindes heel fijn. Die kan ik ook binnenshuis gebruiken in de pan om vlees om te draaien zonder krassen
  6. Edwin84

    The basterd of green egg

    Wat voor klachten waren er specifiek voor de KJC3?
  7. Edwin84

    Alternatief voor de viltrand op dr Big Green egg.

    Wat Roland bedoelt is dat van de andere A merken de duurdere modellen of alle modellen tegenwoordig fiberglass hebben ipv vilt. Fiberglass wordt toch als hoogwaardiger beschouwd dan vilt. Bij BGE wat het duurste merk is en ook als een kwalitatief hoogwaardige kamado wordt gezien verwacht je de...
  8. Edwin84

    Action rechthoekige kamado?

    Het is inderdaad geen huismerk kamado maar tafelgril. Yakiniku is een bekend merk van dit soort grills. Kun je geen low en slow mee doen. Meer bedoeld voor sateetjes etc. Voor low en slow op de Weber zou ik op YouTube kijken. Redelijk wat kanalen die tutorials doen hoe temperatuur te regelen...
  9. Edwin84

    Hallo allemaal en domme vraag

    Wellicht verschil tussen een rub met samenstelling die goed intrekt of een kruidenmix voor achteraf omdat daar weer kruiden bij zitten die snel verbranden of bitter worden bij hitte.
  10. Edwin84

    Hallo allemaal en domme vraag

    Snap de verwarring wel. Op hun site verkopen ze zowel kipkruiden als een kiprub.
  11. Edwin84

    Kamado kopen

    Black Friday komt nog wel eens een aanbieding. Het vervelende is alleen dat je dan een nieuwe kamado hebt als het lekkere BBQ weer voorbij is.
  12. Edwin84

    Spareribs 3-2-1 methode

    Heb zelf van de Lidl BBQ folie in het bbq seizoen. Lekker dik en niet duur. 150nisnvoor 1e fase wel wat hoog. Mar wel heel stuk lager. Wat was de temperatuur toen je ze in ging pakken?
  13. Edwin84

    Italiaanse bbq gerechten

    Is melanzane en pizza niet lastig voor 20 personen? Zo'n steen kan vrij snel afkoelen en je bent wel even bezig voor 20 personen, pizza voor pizza Met een ander gerecht zoals mediterraanse kip of een ander gerecht kan het in 1 grote portie op de bbq. Bruchettas maken kan dan wel weer goed op...
  14. Edwin84

    The Bastard voor het eerst in gebruik genomen :)

    Lekker hoor...en heerlijk opgegeten in het zonnetje
  15. Edwin84

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Leuk om zo een gave uitnodiging te krijgen! Ook een mooi verslag wat je ervan hebt gemaakt.
Terug
Bovenaan Onderaan