BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Dquwe

  1. D

    Pizza op de Bastard (48u deeg)

    Zat een snufje suiker door, toegevoegd aan lijst met ingrediënten! De opstelling heb ik van KamadoBjorn, zie link bovenin. Er zit wel een centimeter ruimte tussen de heatdeflectors en de pizzasteen door een metalen moer er tussen te leggen. En wat is te heet? De Pizza is in 2-3 min gaar en de...
  2. D

    Pizza op de Bastard (48u deeg)

    Thanks! Als de kamado goed heet is (350-400), krijg je een prachtige krokante bodem en korst. De eerste pizza was de steen/bbq nog niet heet genoeg (ondanks flink voorverwarmd) en dan is alles wat meer pizzabrood ipv pizza.
  3. D

    Pizza op de Bastard (48u deeg)

    Vandaag geëxperimenteerd met pizzadeeg dat 48u heeft gerezen in de koelkast. Het resultaat was heerlijk! Gebakken op 350°C. Deeg waar ik 4 pizza's van maak: 410g bloem Type 00 267ml water 15g olijfolie 6g zout 3,5g gist Snuf suiker Alles kneden met de hand Deegbol 1-2u rijzen Verdelen in 4...
  4. D

    Hoi! Van Landmann Black Taurus naar een Bastard large

    Hoi! Ben nieuw hier, naam is Douwe en heb sinds gisteren een Bastard large 2020! Hiervoor had ik een Landmann black Taurus en daar maakte ik veelvuldig gebruik van. Echter was deze moeilijk op temperatuur te houden en gingen er voor mijn gevoel veel kool doorheen. Ik had de Landmann gekocht...
Terug
Bovenaan Onderaan