Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoe lang heb je de Koda laten opwarmen voordat je de pizza's er in deed (of had je de temperatuur van de steen gemeten om te bepalen of hij op temperatuur was)?
Benieuwd naar de resultaten, ik stond voor dezelfde keuze maar ben toch voor de Koda 16 gegaan; meer ruimte om te kijken en de pizza te verplaatsen mocht het toch wat te hard gaan.
Ik denk dat je dat niet meer gaat lukken voor dat geld. Indien mogelijk kun je wellicht kijken naar een Grill Guru, heb je tenminste ook nog aanspraak op garantie / service.
Dag allen,
Mooi weer vandaag om voor de eerste keer eens Parijs buikspek te gaan maken en dan volgens de 'brisket' manier zoals beschreven door Noskos op zijn blog.
Begonnen met de Noskos rub voor Parijs buikspek; SPG in de verhouding S: 3 el, P: 2 el G: 1 el en wat gemalen selderijzaadjes (1...
Hmm lastig, na een paar minuten was de glibberigheid weg, zou dit kunnen komen doordat ik het had ingepakt in vershoudfolie?
Qua geur, het leek een klein weeig maar dat is blijkbaar 'normaal' en dus geen teken dat het bedorven is. Nu moet ik bekennen dat ik niet precies weet hoe rauw...
Hmm, net even tevoorschijn gehaald om het te rubben maar het vlees is een beetje glibberig / glad / plakkerig en ruikt toch een klein beetje typisch, ik denk dat ik maar geen risico ga lopen en de volgende keer beter op de planning moet letten...
Haal net mijn procureur uit de koelkast en die zag beetje groenig ofzo.. hij was nog wel ingepakt in de Makro vacuüm zak en ruikt ‘neutraal’.. iemand ervaring hiermee?
Ik verwacht niks raars en geen bederf maar toch even peilen🥰
heb hem ondertussen wel gerubt en de bbq staat op te warmen voor...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.