Beef en Steak

Recente inhoud door Dagobert

  1. D

    Lamsrack met Pasen

    Ah men lamsrack!🤤Ziet er goed uit!
  2. D

    Beef Ribs

    Dank u allen!😁 Was echt een topper! Dat klopt helemaal Het heeft mij geïnspireerd om een goede pulled beef te maken. Voor op een wrap, enchiladas, loaded fries, enz. Iemand een goede (goedkopere) aanbeveling voor een andere cut beef?
  3. D

    Beef Ribs

    Na een behoorlijke tijd al op het oog, eindelijk met een leuke aanbieding een mooi stuk beefribs gekocht. Jaren geleden al eens een keer gemaakt op een instap Weber. Nu op een goede smoker 😁 Redelijk kort van te voren in een rub gezet. Ondertussen de smoker beetje op temperatuur laten komen...
  4. D

    Voorraad appelrookhout

    Je bedoeld voor altijd 😜
  5. D

    BBQ Moestuin topic

    Zie nu voor het eerst dit topic voorbij komen,leuk! Veel peper fanaten,net als ik hehe. Zat er aan te denken om binnenkort al wat te gaan starten en ben niet de eerste zie ik ☺️ Hier gaan de paprika,Chery tomaten, allerlei soorten kruiden, munt soorten en de pepers altijd goed. Vorig jaar door...
  6. D

    Wat is je top 5?

    Ik had wel een vermoede dat het niet zomaar een satetje was,maar met alles wat er hier voorbij komt had ik niet aan sate gedacht 😃maar misschien kijk ik dan naar mezelf😉 Top 5 voor mij,echt te lastig denk ik... Als ik dan moet denken aan"maak me maar wakker" of "dat kan ik elke dag eten" doe ik...
  7. D

    Wat is je top 5?

    Ben bijna geshockeerd dat sate op 1 staat 🤣😜 Zal hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met de eenvoud en dat het bijna overal bij past? Ben benieuwd hehe.
  8. D

    Saturday ribs galore!

    Hier bij vrouwtje (zeker zoals deze) misschien wel op de eerste plek! Nu kan ik aardig overweg met een paar kip vleugels dus wellicht is het nog eerste plek delen hehe
  9. D

    Saturday ribs galore!

    Jup,dat was ik al 😁 restaurant spareribs zijn altijd anders Doe dat meestal de volgende dag. Was laat klaar en zag niks meer buiten 😅
  10. D

    Saturday ribs galore!

    Verzin nog maar eens een catchy titel met al die topics 😁Ribs stonden al op de planning. Zolang heb ik mijn smoker nog niet en ribs hadden er nog niet op gelegen ,bij deze ! Had zelf een rub in elkaar geflanst,maar die kan nog wel wat getweaked worden. Een standaard bbq saus erop gedaan voor...
  11. D

    *Laatste week verlof*

    Jij heb der een hele legenda op los gelaten! Vind het koken op het fornuis ook nog steeds leuk. Flink aantal jaren kok geweest en passie voor eten gaat er niet meer uit hehe.
  12. D

    *Laatste week verlof*

    @vanHeist Looks good! Mijn ouderschapsverlof komt er ook aan en was zeker van plan om tussen alles door wat te maken . Ribs staan op de planning. Nog gefeliciteerd met je kleine!
  13. D

    Sun out,pizza in!

    Vandaag scheen de zon, temperatuur niet te laag en trek in pizza. Laat er nog een pizza oven/grill combi staan in de tuin 😁 Heb deze wat "gepimpt" met vuur vaste stenen voor een betere controle over de temperatuur,vlammen en het bakken van de pizza. Nu had ik geen zin om alles zelf te...
  14. D

    Pulled pork opwarmen op kantoor

    Slowcooker mee en die op warm instellen? Moet je die wel hebben natuurlijk hehe.
  15. D

    Baked beans schotel met chorizo.

    Ziet er goed uit! Mooie maaltijd. Heb nog een echte chorizo worst liggen die je moet bakken,ga dit onthouden 😁 Wat ik met dit soort gerechten echt een cherry on top vind is een scheut whiskey of rum in het gerecht 👌
Terug
Bovenaan Onderaan