BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door coyote

  1. C

    Gepekelde ham (boomerang) roken

    dank voor de suggesties. In antwoord op de vragen over uitkoken rooksmaak: Het is niet de bedoeling het beest echt te koken, hij zal een tijdje in 85 gr water liggen, en de rooksmaak mag er wel wat af. Eindresultaat moet een vleugje rook hebben, niet zwaar. En het is een experiment.. Ik denk dat...
  2. C

    Gepekelde ham (boomerang) roken

    Hi allemaal, Binnenkort wil ik Oostenrijkse geselchtes (selchfleisch) gaan maken. Basis is gepekeld varkensvlees, dat vervolgens gerookt wordt. Voor consumptie wordt het dan gaar gekookt. Ik ben op zoek naar een goede manier om 2-3 uur op 50 graden te roken op de kamado. Het is niet de...
  3. C

    Hallo allemaal

    Goedemorgen, Hier Niels uit Den Haag. Na een hele tijd alleen gegrild te hebben, wil ik me nu wat gaan verdiepen in indirect en roken. Ik ben al een tijdje lid van het Genootschap en al veel info gevonden, alleen even netjes voorstellen was er nog niet van gekomen, bij deze.
Terug
Bovenaan Onderaan