BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bucari007

  1. Bucari007

    Masterbuilt ervaringen

    Werkt perfect als je het mij vraagt. Ik houd van dunne "Italiaanse " pizza's en hier kunnen mooie grote op. Ik heb er een paar bekeken, maar veel waren mij te klein. Ook voor flammkuchen die ik regelmatig maak...
  2. Bucari007

    Sinterklaas BBQ Thema

    Iemand nog een creatief of leuk idee voor een Sinterklaas geïnspireerde snack of gerecht? Zin om komend weekend weer eens een leuke Sinterklaas verassing op tafel te toveren. Kwam de volgende zelf al tegen, maar wellicht mensen met nog andere ideeën...
  3. Bucari007

    Black Friday Tips??

    Hier ook maar besteld...irriteerde me mateloos aan het bereik van de IBT 2x. Moest ik voor het raam gaan zitten en dat werkt toch gewoon niet lekker. Ben benieuwd!! Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  4. Bucari007

    Black Friday Tips??

    Ik aas er ook op. Via Facebook contact gehad met Inkbird en deze is vrijdag €64.99 Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  5. Bucari007

    Black Friday Tips??

    Ik zat te kijken of er nog echt interessante aanbiedingen zouden komen vrijdag a.s. en kwam onderstaande tegen. Was op zoek naar de inkbird iBBQ-4T en volgens mij is deze erg gunstig geprijsd hier. Ik weet niet of het op dit forum mag, maar misschien een idee om de beste BBQ aanbiedingen voor...
  6. Bucari007

    Ribs & Rubs vergelijken

    Moet zeggen, perfect gegaard, maar kwalitatief niet de beste ribs (had nog een doosje van de Makro en die hebben toch wel veel vetstukken). Desondanks toch wel een subtiel verschil, ik moet zeggen subtiel en niet extreem overtuigend, had eigenlijk meer verschil verwacht. Denk dat de rubs mn een...
  7. Bucari007

    Ribs & Rubs vergelijken

    Verschil in kleuring is sowieso duidelijk, ben benieuwd naar de smaak test. Ben mn benieuwd of de bbq saus/glazing sowieso niet de rub overheerst, dat idee heb ik vaak. Dat de glaze eigenlijk mn de smaak bepaald, meer dan de rub. Ik houd wel van sticky ribs, maar misschien eens alleen rub erop...
  8. Bucari007

    Ribs & Rubs vergelijken

    Ik vraag me best al een poosje af of die 'dure' rubs nu echt veel in smaak en of bark oid doen. Helemaal als het gaat om Ribs die je daarna ook nog eens aflakt. En eigenlijk überhaupt of rubs enorm veel smaak verschil geven. Dus vandaag 1 rack spareribs op de 321 methode. Met half om half rubs...
  9. Bucari007

    November Brisket

    Ziet er nu al goed uit Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  10. Bucari007

    Rookvellen?? Iemand ervaring??

    Ja gaaf. Eens een keer iets nieuws uitproberen Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  11. Bucari007

    Rookvellen?? Iemand ervaring??

    Bedankt. Ik zal eens wat inspiratie op doen. Was ook wel benieuwd. Je komt dan toch snel weer op zalm terecht he..begrijpelijk ERG lekker altijd. Kijken of ik nog meer creatieve ideeën kan vinden. Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  12. Bucari007

    Rookvellen?? Iemand ervaring??

    Nu heb ik recent rookvellen gekregen, die je zou kunnen weken in water/whisky/wijn etc. Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik hier allemaal mee kan. Iemand ervaring? Ideeën? Inspiratie? Van de week eens uitgeprobeerd met 2 runderworsten en moet zeggen, indirect zo een mooie rooksmaak...
  13. Bucari007

    Pulled Pork voor me knorretje?? [emoji6]

    The Flame Grilled Black Angus Pulledpork Cheesburger[emoji39][emoji39][emoji39]... i Love PP leftovers!! Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  14. Bucari007

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    . Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  15. Bucari007

    Pulled Pork voor me knorretje?? [emoji6]

    Ging best vlot dit keer al zeg ik het zelf. 7 1/2 uur op 120 graden en de kerntemperatuur zat op 88. Na het prikken nog even door laten lopen naar 92gr en toen was hij toch wel boterzacht. Die geur altijd man[emoji39][emoji1786] Lekker wrappie met Rode Kool, augurkjes, appel en verse Pulled...
Bovenaan Onderaan